Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

24 Листопада, 2023 р., 12:50
За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Президент України посмертно нагородив орденами «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)  Героїв України з м.Горохів Дмитра Чижика та Віталія Палія.
24 Листопада, 2023 р., 08:47
З ініціативи президента благодійної місії "Сонце любові", депутата Горохівської міської ради Ольги Дубінської в Горохові відбувся надзвичайно важливий та змістовний захід, який об'єднав матерів осіб з інвалідністю. Захід відвідав міський голова Віктор Годик та представники міської ради, які висловили свою підтримку цій благородній ініціативі.
23 Листопада, 2023 р., 17:03
Сьогодні українська земля знову застогнала від болю, бо прийняла в свої холодні сирі обійми мужнього Воїна-захисника…
21 Листопада, 2023 р., 16:08
20 листопада до Горохова завітала делегація із міста Ленгфорд, провінції Британська Колумбія, що у Канаді. Боб Бекет, Брюс Браун, Крістін Леворт та Брендон Стрейн прибули з приємною місією: в рамках співпраці в освітньому проекті міська рада від Канади отримала сублімаційне обладнання та 3D принтер.
21 Листопада, 2023 р., 08:00
21 листопада ми вшановуємо усіх, хто ціною власного життя, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.
20 Листопада, 2023 р., 15:17
Довгий рік невідомості, сліз та чекання звістки про зниклого Воїна Богдана Дацюка. І ось Герой назавжди повертається на вічний спочинок до рідного краю назавжди…   Богдан Дацюк народився у селі Вільхівка 2 жовтня 2001 року. Він був хорошим сином,товаришем,побратимом.   Заступник командира бойової машини-навідник-оператор,  вірний військовій присязі, у бою за батьківщину загинув 16.10.2022 року неподалік с.Опитне Покровського району, Донецької області.
20 Листопада, 2023 р., 13:00
19 листопада в спортивному залі Городищенського ліцею відбулись фінальні змагання  турніру Луцького району з волейболу 2023 року до Дня працівників сільського господарства.
20 Листопада, 2023 р., 12:36
Делегація Горохівської громади у складі Віктора Годика, Тетяни Янюк та Ірини Гарбар взяла участь у шостій Німецько-українській конференції муніципальних партнерств, яка проходила в  німецькому Лейпцигу 13-15 листопада.
20 Листопада, 2023 р., 10:31
19 листопада в спортивному залі фахового коледжу ЛНУП відбулися обласні спортивні змагання серед територіальних громад Волині, присвячені Дню працівників сільського господарства України.
17 Листопада, 2023 р., 16:22
Протягом цього тижня головними спеціалістами служби у справах дітей Горохівської міської ради - Ольгою Шевчук, Світланою Чернящук, та завідуючою відділенням із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради - Марією Витрищук, проведено інформаційні зустрічі з батьками та учнями Новосілківського, Звиняченського, Печихвостівського ліцеїв та Лемешівської гімназії Горохівської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь