Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

26 Жовтня, 2023 р., 15:06
Передавайте показання газового лічильника зручним для вас способом!
26 Жовтня, 2023 р., 08:30
23-24 жовтня 2023 року в місті Горохів відбувся вже другий тренінг, призначений для команди керівників та спеціалістів, які працюють над забезпеченням дієвої соціальної роботи та наданням послуг сім’ям, дітям та молоді, особливо тим, хто став жертвою воєнного конфлікту. Ініціатива тренінгу входить в рамки проєкту "Громада для Людини", метою якого є покращення системи соціального захисту та соціальних послуг в умовах воєнного стану.
25 Жовтня, 2023 р., 19:08
Напередодні Дня української писемності та мови в приміщені центральної бібліотеки Горохівської міської ради відбулося засідання літературного клубу «Натхнення».
24 Жовтня, 2023 р., 16:42
У суботу, 21 жовтня, танцювальний колектив народного танцю "Калинонька" при Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохів отримав нагороду, яка заповнює їхнє серце гордістю та натхненням. Під керівництвом Василя Юрчука колектив взяв участь у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва "Золотий вінець Терпсихори", що відбувся у місті Рівне.
24 Жовтня, 2023 р., 16:37
21 жовтня в актовому залі БДЮТ м. Горохів розцвіли яскраві кольори, мистецтво й талант на сцені, а серця глядачів наповнилися теплом та вдячністю до вихованців та їхніх керівників.
23 Жовтня, 2023 р., 08:04
Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір змін цін/тарифів на комунальні послуги з урахуванням такої необхідності» Горохівське ВУЖКГ повідомляє про намір коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затверджених  рішенням виконкому №23 від 13.03.2021 року (діючі тарифи не змінювалися до цього часу).
22 Жовтня, 2023 р., 10:40
Перед початком роботи депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь