Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

03 Листопада, 2023 р., 17:00
Сьогодні, 3 листопада, напередодні професійного свята, яке щорічно відзначають у першу неділю листопада, працівників соціальної сфери нагородили Грамотами та Подяками.
03 Листопада, 2023 р., 15:17
Студентська та учнівська молодь Горохівської територіальної громади серед, якої учасники молодіжного проекту «Впливові», спільно з сектором молоді та спорту Горохівської міської ради мали нагоду на власному досвіді дізнатися про інновації та підприємницькі можливості, які надаються молодим людям в Львові.
02 Листопада, 2023 р., 16:27
Сьогодні, 2 листопада, горохівчани віддали останню шану Герою російсько-української війни.
01 Листопада, 2023 р., 16:43
Часто замислюєтесь над питанням, як почати власну справу? Якщо так, то напевне ви для себе маєте і відповідь, чому досі цього не зробили. В час, коли кожен має можливість отримати ґрант на започаткування свого бізнесу залишається хіба проблема браку релевантного досвіду та знань.
30 Жовтня, 2023 р., 12:37
Посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?» містить покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді.  Крок 1. Визначення потреб і спроможності ОМС, портрета стажера і підготовка до запуску програми стажування. Крок 2. Анонс програми стажування та відбір учасників і учасниць. Крок 3. Проведення програми стажування. Крок 4. Завершення та оцінювання програми стажування. 
30 Жовтня, 2023 р., 08:32
Шановний Тарасе Анатолійовичу, від усього колективу Горохівської міської ради хочемо привітати Вас з Днем ​​народження!
27 Жовтня, 2023 р., 18:16
Текст для радіодиктанту цьогоріч написала письменниця Катерина Калитко, яка відома своєю талановитістю та патріотизмом. Назва тексту, "Дороги України" вже сама по собі викликає почуття національної гордості та підтримки.
27 Жовтня, 2023 р., 16:09
Служба у справах дітей Горохівської міської ради інформує щодо порядку надання СТАТУСУ ДИТИНИ, ЯКА ПОСТРАЖДАЛА ВНАСЛІДОК ВОЄННИХ ДІЙ ТА ЗБРОЙНИХ КОНФЛІКТІВ
27 Жовтня, 2023 р., 08:41
Сьогодні, 27 жовтня, ми вшановуємо українську  мову. Наша мова завжди була символом українського народу, його вольового духу та бажання захищати свою незалежність. Дня української писемності та мови - це час для вдячності нашим пращурам, які зберегли та розвивали цю мову, і для визнання сучасних письменників, поетів, та всіх тих, хто продовжує надихати своїми словами.
27 Жовтня, 2023 р., 08:28
Зустріч батьків дітей з інвалідністю із представниками Горохівської міської ради, Горохівської філії Волинського обласного центру зайнятості, КНП "Горохівський центр ПМД" та КП "Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради" в приміщенні ГО "Сонце любові" стала важливим кроком у розвитку інклюзивного підходу та забезпеченні прав осіб з інвалідністю в громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь