Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

30 Листопада, 2023 р., 15:44
Спокійний, добрий, врівноважений, люблячий тато та надійний колега - Андрій мужньо боронив нашу країну від рашистів. Проходив усі випробування, бо знав, що його чекають вдома, але рідним не судилося побачити та обійняти сина, тата та чоловіка. 
30 Листопада, 2023 р., 08:52
Шановна Оксано Володимирівно! Нехай Ваше життя буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи. 
29 Листопада, 2023 р., 16:56
28 листопада відбулася нарада керівників закладів освіти Горохівської міської ради за участю начальника управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Володимира Зінчука, в.о. заступника начальника управління - начальника відділу освіти Тетяни Ничипорук, головних спеціалістів відділу освіти Горохівської міської ради та начальника Управління поліції охорони у Волинській області Ярослава Косинця.
28 Листопада, 2023 р., 18:17
27 листопада Горохівська громада втратила ще одного Захисника нашої Батьківщини – командира бойової машини-командира відділення, жителя села Ватин, Андрія Веніаміновича ПИЛИПЧУКА.
27 Листопада, 2023 р., 09:26
Закінчився Чемпіонат з міні-футболу серед ветеранів 40+. Змагання проходили в атмосфері завзятої боротьби за перемогу, усі команди показали яскравий футбол та високу майстерність.
25 Листопада, 2023 р., 18:14
Цьогоріч ми вдруге вшановуватимемо жертв голодоморів в умовах повномасштабної війни, яка супроводжується геноцидними діями росії проти українців... Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, демонструють: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинять злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою. 25 листопада біля Символічного Хреста борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида «Минуле стукає в наші серця». Спільною молитвою вшанували пам'ять усіх невинно закатованих людей у роки голодоморів.  Пам’ятаймо, єднаймося, переможемо!
25 Листопада, 2023 р., 08:00
Шановні мешканці громади! 
24 Листопада, 2023 р., 19:32
Сьогодні, 24 листопада 2023 року, начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко вручив ключі від трьох шкільних автобусів. Зокрема, транспорт попрямує до закладів освіти Горохівської, Литовезької та Торчинської громад.
24 Листопада, 2023 р., 15:52
Нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «За сприяння війську» отримала координаторка волонтерського руху «Твори Добро» - Галина Гайда. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь