Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

13 Грудня, 2023 р., 11:59
У селі Сільце, 13 грудня 1928 року, народився один із яскравих представників української інтелігенції – Євген Олександрович Сверстюк. Його ім'я стало символом відданості принципам свободи, правди та гідності.
09 Грудня, 2023 р., 07:55
Сьогодні, 9 грудня, свій День народження святкує начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Галина Воробій!
08 Грудня, 2023 р., 17:18
8 грудня в Горохові відбулася діалогова зустріч «Сучасна політична ситуація в Україні та світі» із Сергієм Сергійовичем Годлевським – істориком, краєзнавцем, учасником Революції на граніті, Помаранчевої революції, Революції Гідності, АТО/ООС та нашим славним земляком.
08 Грудня, 2023 р., 16:52
У Гороховській міській раді активно вивчають методи залучення громадян до прийняття ключових рішень.
08 Грудня, 2023 р., 09:50
Шановний отче Романе!
07 Грудня, 2023 р., 10:51
У Варшаві відбулася надзвичайна подія, яка об'єднала жінок з України та Польщі в рамках конференції "Рівноправ'я у самоврядуванні. Співпраця Польщі та України." Двадцять неймовірних представниць влади, бізнесу та волонтерства взяли участь у цьому унікальному заході, призначеному для обговорення актуальних питань, які стосуються жінок у сучасному суспільстві. Секретар Горохівської міської ради Наталія Ковальчук, стала однією з учасниць конференції.
07 Грудня, 2023 р., 10:35
Успішність громади залежить від багатьох чинників, але два найважливіші – це жителі та влада. Саме їхня активність, професійність та співпраця є запорукою росту. Тож, запрошуємо представників органів місцевого самоврядування Горохівської громади взяти участь в навчанні «Місцеве самоврядування, орієнтоване на громадян», яке проводить Волинський Інститут Права за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
07 Грудня, 2023 р., 10:21
У день Святого Миколая відбулося урочисте відкриття нового ДНЗ "Сонечко" у селі Вільхівка. Ініціатива створення закладу виникла завдяки успішній співпраці Горохівської міської ради та відомого аграрія, депутата Волинської обласної ради Анатолія Никонюка.
07 Грудня, 2023 р., 09:10
Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, шановні колеги! Вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування.
06 Грудня, 2023 р., 16:14
Сьогодні, 6 грудня, команда фахівців Данської ради у справах біженців в Україні вдруге завітала у громаду та провела інформаційну сесію для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади у приміщенні Горохівської центральної бібліотеки міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь