Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

18 Березня, 2024 р., 16:15
Протягом лютого-березня у м.Луцьк відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з міні-футболу U-10, в якому взяли участь юні футболісти Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута (тренер Віталій Герасимчук). Спортсмени показали найвищі результати.
18 Березня, 2024 р., 15:41
У Горохівській міській раді вперше відбувся захід, що відкрив двері у світ реалізованих та планованих проектів для розвитку громади. Цей захід став ідеальною нагодою для представлення досягнень, обміну ідеями та натхнення для майбутніх ініціатив. У заході взяли участь представників партнерських організацій, делегації громад, депутати та мешканці громади.
18 Березня, 2024 р., 08:27
Сьогодні, 18 березня, свій День народження святкує староста Новосілківського старостинського округу Євген Пились.
17 Березня, 2024 р., 08:49
Сьогодні, в третю неділю березня, відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення – це свято людей, від професіоналізму та відповідальності яких залежать комфорт та благополуччя кожної родини у Горохівській громаді.
17 Березня, 2024 р., 08:00
Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
15 Березня, 2024 р., 12:10
14 березня у приміщенні культурного укриття Горохівської міської ради Програмою «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади проведено тренінг з ветеринарних питань для осіб, які отримують підтримку від Acted для розвитку свого мікробізнесу/самозайнятості, фермерів/рок та мешканців/нок, які займаються аналогічною сільськогосподарською діяльністю у громаді.
15 Березня, 2024 р., 12:07
14 березня 2024 року відбулася нарада керівників, кухарів, медичних працівників, сестер медичних з дієтичного харчування закладів освіти Горохівської міської ради за участі начальника управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Володимира Зінчука,  в.о.начальника Луцького районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Миколи Крисюка, лікаря-епідеміолога Луцького районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Неллі Малімон. На нараді розглядались питання організації харчування у закладах освіти, проаналізовано примірне чотиритижневе сезонне меню. Зустріч відбувалася у форматі діалогу, присутні задавали питання та отримували консультації від представників Держпродспоживслужби.
14 Березня, 2024 р., 08:00
Сьогодні особливий день – День українського добровольця! Це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час вирушили на її захист.
13 Березня, 2024 р., 11:43
«Лідерство – це мистецтво спонукати людей робити те, що потрібно, причому робити це із задоволенням», – писав Дуайт Д. Ейзенхауер. У будь-який час лідерство – це виклик й водночас велика нагода проявити лідерські якості.
11 Березня, 2024 р., 16:25
Надходження власних доходів  за 2 місяці 2024 року склали 23 762,2 тис. гривень при плані на 2 місяці 18 946,0 тис. гривень, що становить 125,4 відсотків, додатково отримано 4 816,2 тис. гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року доходи загального фонду по бюджету міської територіальної громади   збільшились на 1 276,2 тис. гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь