Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

21 Березня, 2024 р., 08:58
Горохівська центральна бібліотека, напередодні Всесвітнього дня поезії, окуталася атмосферою творчості та відданості слову. У межах роботи літературного клубу "Натхнення", який працює вже протягом двадцяти років, відбувся захід - авторський вечір поезії "В обіймах поетичного таланту".
20 Березня, 2024 р., 15:02
У м.Львові завершився Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір», на якому було представлено 513 творчих робіт з 19 областей України.
20 Березня, 2024 р., 10:56
Фундація "Простір", з підтримки USAID "Говерла", впроваджує проєкт "Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг", що націлений на поліпшення умов для жителів громади.
20 Березня, 2024 р., 09:58
21 березня 2024 року відбудеться перше засідання Координаційної ради з питань охорони та зміцнення здоров’я Горохівської міської ради. Захід пройде за участі наших партнерів, команди фахівців Проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що виконується  міжнародною організацією РАТН.
19 Березня, 2024 р., 17:03
На потреби військовослужбовців з щомісячних благодійних внесків працівників Горохівської міської ради, зібраних у лютому, виділили:
19 Березня, 2024 р., 10:50
На Волині активно реалізовується проєкт для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС». Партнерами проєкту є дві організації - ГО «Great Idea» та ГО «Молодіжний центр «Нові крила», які охоплять 10 громад Волинської  області, серед яких і Горохівська. В рамках роботи будуть проведені базовий та спеціалізовані тренінги програми «Молодіжний працівник», а також адвокація молодіжної роботи у громадах. 
19 Березня, 2024 р., 08:40
Бізнес-консультаційний центр «Я мрію, я можу, роблю» розпочинає консультування з питань підприємницької діяльності. Жінки і дівчата мають можливість отримати індивідуальні консультації онлайн.
18 Березня, 2024 р., 16:15
Протягом лютого-березня у м.Луцьк відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з міні-футболу U-10, в якому взяли участь юні футболісти Горохівської КДЮСШ ім.О.Баламута (тренер Віталій Герасимчук). Спортсмени показали найвищі результати.
18 Березня, 2024 р., 15:41
У Горохівській міській раді вперше відбувся захід, що відкрив двері у світ реалізованих та планованих проектів для розвитку громади. Цей захід став ідеальною нагодою для представлення досягнень, обміну ідеями та натхнення для майбутніх ініціатив. У заході взяли участь представників партнерських організацій, делегації громад, депутати та мешканці громади.
18 Березня, 2024 р., 08:27
Сьогодні, 18 березня, свій День народження святкує староста Новосілківського старостинського округу Євген Пились.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь