Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

08 Квітня, 2024 р., 11:40
Статут громади прописує до деталей механізми взаємодії влади та громадськості, зокрема, роботу таких інструментів, як петиції, громадські слухання, консультативно-дорадчі органи тощо. Статут в новій редакції Горохівської міська рада розробляє спільно з ГО «Волинський інститут права». Запрошуємо активних жителів громади долучитися та внести свої пропозиції.
08 Квітня, 2024 р., 08:59
Шановна Світлано Леонідівно! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а професійна діяльність приносить задоволення і усвідомлення своєї причетності до великої справи.
05 Квітня, 2024 р., 10:36
Розпочався районний етап змагань «Пліч-о-пліч: Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед команд хлопців і дівчат територіальних громад Луцького районну. Турнір проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо».
04 Квітня, 2024 р., 15:53
Війна з російським агресором знову відібрала життя: зруйнувала плани та мрії, принесла страшну втрату і непоправне горе у сім’ю Героя Олександра Євгеновича Горотя із села Звиняче. Односельці відклали усі справи, аби віддати останню шану Героєві, який повернувся в останню земну дорогу додому. Не вагаючись, після отримання повістки Олександр Гороть став до лав Збройних сил України, адже на загарбницькій війні один з його синів. Проходив службу у лавах Збройних Сил України.
03 Квітня, 2024 р., 15:36
3 квітня у гості до очільника громади Віктора Годика завітала делегація на чолі із Людмилою Стасюк, ректоркою «Академії рекреаційних технологій і права», кандидаткою політичних наук, доценткою, депутаткою обласної ради та Юліаном Таранчуком, директором Коледжу. У ході зустрічі  підписано договір про співробітництво та взаємодію, що дасть можливість налагодити співпрацю між громадою та вишем у вирішенні питань підготовки висококваліфікованих фахівців та підвищення якості освіти.
03 Квітня, 2024 р., 13:24
Під час проходження військової служби у лавах Збройних Сил України помер військовий Гороть Олександр Євгенович, 1968 року народження, житель села Звиняче.  Сьогодні, 03 квітня, о 15:20 год. померлого військового зустрічатимуть на повороті у селі Терешківці. Після цього траурний кортеж попрямує до рідної домівки у село Звиняче.  Щирі співчуття рідним та близьким Олександра.  Проведення чину похорону відбудеться завтра, 04 квітня, об 11.00.
03 Квітня, 2024 р., 08:40
Максиме Юрійовичу, Ваша самовіддана праця на посаді Першого заступника міського голови, професійність, безмежна любов до рідного краю, уміння бачити перспективу та приймати далекоглядні рішення є для усіх нас прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед громадою. Нехай Ваше життя завжди буде наповнене невичерпною енергією і оптимізмом, повагою і підтримкою колег, теплотою і любов’ю рідних і близьких!
02 Квітня, 2024 р., 18:51
Щільні та темні хмари покривали небо, віддзеркалюючи глибину скорботи Горохівської громади за загиблим Героєм Віталієм Лук'яновим. Під цим дощовим небом, заповненим хмарами суму, віддали шану загиблому Герою. Відданість і мужність Захисника залишиться в наших серцях назавжди. Його пам’ять буде з нами, нагадуючи про значення миру, свободи та відданості державі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та схиляємо голови в пам’ять про бійця!  Вічна пам’ять і слава вірному сину України Віталію Лук’янову!
02 Квітня, 2024 р., 09:14
Упродовж лютого – березня, щонеділі, проходив чемпіонат Луцького району з волейболу 2024 року серед чоловіків. Участь взяли десять команд Луцького району.
02 Квітня, 2024 р., 09:09
У неділю, 31 березня, у Будинку спорту спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» відбулась відкрита першість Нововолинська з тенісу настільного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь