Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

11 Березня, 2024 р., 14:27
Вітаємо Шевчук Валентину, ученицю 11 класу Горохівського ліцею №2, (науковий керівник Г.Й.Зінчук, вчитель біології), з отриманням золотої медалі за наукову роботу «Екологічна оцінка особливостей поширення лишайників в приміській зоні м.Горохів» та Галущак Анастасію, ученицю 10 класу Горохівського ліцею №1 ім.І.Я.Франка (науковий керівник М.В.Голод, вчитель української мови та літератури), з отриманням срібної медалі за поезію «Казка про ліс» у категорії «Креативне письмо».
11 Березня, 2024 р., 11:56
Фінансова грамотність є важливою навичкою, яка допомагає кожній/кожному з нас бути економічно самостійною/им, уміло управляти своїми фінансами, забезпечуючи стабільне майбутнє.
08 Березня, 2024 р., 10:37
Ранньоквітучі рослини – провісники весни та теплої погоди, та, на жаль, рослини, які занесені до Червоної книги України використовують як засіб заробітку, хоча зривати та продавати їх заборонено.
07 Березня, 2024 р., 16:30
Завершився чемпіонат громадської організації «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос»» з футзалу серед команд територіальних громад за програмою сільських спортивних ігор Волині 2024 року, участь в якому взяли участь 16 команд територіальних громад Волинської області, які були поділені на 4 групи за територіальним принципом та спортивним рейтингом.
04 Березня, 2024 р., 17:09
Спеціалістами сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тетяною Карпук, Наталією Басюк та фахівцем соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради Ларисою Кізлик у Горохові проведено  профілактичний захід, який мав на меті обстеження умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, дитячих будинках сімейного типу.
04 Березня, 2024 р., 16:02
Нещодавно у спортивному комплексі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся Відкритий турнір з чирлідингу «Замок Любарта».
04 Березня, 2024 р., 14:35
Сьогодні, 04 березня, у приміщенні «Горохів ХАБ» Горохівської міської ради відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на легалізацію трудових відносин, підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, в ході якої обговорено питання дотримання рівня мінімальної заробітної плати в межах чинного законодавства на території громади. Також, заплановано проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо впорядкування трудових відносин з найманими працівниками згідно норм чинного законодавства. 
04 Березня, 2024 р., 11:49
1 березня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, серед основних завдань якої сприяння в забезпеченні реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та запобігання дитячій бездоглядності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь