Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

20 Лютого, 2024 р., 17:33
Відбулося важливе обговорення щодо майбутнього розвитку територіальної громади. Горохівська міська рада спільно з фахівцями від USAID "ГОВЕРЛА" напрацювала та підготували проект рішення актуалізованої Стратегії розвитку Горохівської територіальної громади до 2027 рік та плану заходів її реалізації.
20 Лютого, 2024 р., 17:32
Сьогодні виповнюється 10 років від дня, коли українці втратили своїх найкращих синів і дочок – людей, які віддали своє життя заради вільної та незалежної України. Цей день, 20 лютого, став початком боротьби за свободу, гідність та демократію. Саме в цей день у 2014 році відбулася трагічна подія, яка стала першою сторінкою новітньої історії України.
20 Лютого, 2024 р., 14:34
У Горохові відбулося урочисте відкриття змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Цей спортивний захід серед учнів закладів загальної середньої освіти, який проходить під гаслом "Разом переможемо!", запропонував учасникам п'ять захопливих етапів на різних рівнях: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський. Ініціатором цього проєкту виступив Президент України Володимир Зеленський, що свідчить про значимість спортивного розвитку серед молоді в державі.
20 Лютого, 2024 р., 12:24
У міську раду постійно надходять прохання про підтримку від  хлопців, що воюють. Намагаємося допомагати оперативно, відгукуючись на їх запити та проблеми, які потребують максимально швидкого вирішення. Адже, не у всіх випадках у хлопців є можливість чекати, дехто телефонує прямо із фронту...
16 Лютого, 2024 р., 15:49
Молодіжний проєкт «Імпульс» спрямований на активізацію молодіжної роботи, підготовку молоді до участі у суспільному житті та громадській діяльності.
16 Лютого, 2024 р., 10:04
Сьогодні, 16 лютого, Горохівський міський голова Віктор Годик, депутатський корпус міської ради, старости сіл та працівники міської ради шлють найщиріші вітання з Днем народження Тетяні Баландін!
16 Лютого, 2024 р., 09:15
Ми сильні, бо ми разом! 16 лютого український народ відзначає День Єднання. Свято, яке покликане зміцнити стійкість українського народу в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.
15 Лютого, 2024 р., 17:28
Захід, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а також відзначенню 35-ї річниці виведення військ з Афганістану, проходив сьогодні в
15 Лютого, 2024 р., 16:38
Сьогодні, 15 лютого, військовослужбовців Гайка Хачатряна та Богдана Сака посмертно відзначено орденами «За мужність» ІІІ ступеня.
15 Лютого, 2024 р., 13:52
У Центрі позашкільної освіти Волинської обласної ради з 10 по 11 лютого відбувався Відкритий кубок Волинської області з шашок-64 серед юнаків та дівчат до 8, до 10, до 13 та до 16 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь