Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

28 Лютого, 2024 р., 16:03
На 36 черговій сесії Горохівської міської ради визнано обраним депутатом VIII скликання Горохівської міської ради наступного за черговістю кандидата в депутати по єдиному виборчому списку від Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Ковальчук Людмилу Леонтіївну, жительку села Журавники.
28 Лютого, 2024 р., 14:57
Інформуємо, що начальником Волинської обласної військової адміністрації видано розпорядження від 26 квітня 2023 року №178 «Про затвердження Порядку надання та використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам для надання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби». 
28 Лютого, 2024 р., 12:13
На минулому тижні в Культурному укритті відбувся тематичний захід «Тобі, Україно, бути!», приурочений 10-й річниці Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні і другому року Незламності,  який підготували і провели вихованці БДЮТ м. Горохів.
28 Лютого, 2024 р., 08:56
Сьогодні, 28 лютого, свій День народження святкує староста Звиняченського старостинського округу Тетяна Панасюк!
27 Лютого, 2024 р., 14:50
У  місті Одеса  відбувся  5 – денний гібридний навчальний тренінговий  тур  «Сучасні технології та послуги соціального значення. Практики запровадження та надання в м. Одеса» за участі 21 представника територіальних громад з 7 областей України. В заході взяли участь секретар Горохівської міської ради Наталія Ковальчук та начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Віра Іванюк.
27 Лютого, 2024 р., 13:00
З 22 по 24 лютого 2024 року в м. Ківерці на базі Ківерцівської дитячо- юнацької спортивної школи проходив чемпіонат Волинської області серед молоді 2006-2007 рр.н.,юніорів та юніорок 2008-2009 рр.н.та обласний турнір сильніших боксерів Волині (юнаки 2010-2011 рр.н). За сприяння сектору молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Грохівської міської ради участь в чемпіонаті взяли вихованці відділення боксу Горохівської КДЮСШ  імені Олександра Баламута (тренери Набіжан Артиков, Володимир Павлюк, Наталія Тарасюк).
26 Лютого, 2024 р., 12:20
Працівники та депутати готові показати свою роботу зсередини, провести екскурсію, показати власні робочі місця та розповісти про те, що вдалося втілити впродовж 2022-2023 років, а розповідати є про що!
23 Лютого, 2024 р., 16:27
22 лютого 2024 року  спеціалістами служби у справах дітей Горохівської міської ради Басюк Наталією, Чернящук Світланою спільно з фахівцем соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради Кізлик Ларисою та інспектором СЮП Луцького РУП ГУНП Лапків Сніжаною проведений  профілактичний захід, який мав на меті обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.
23 Лютого, 2024 р., 10:12
У читальному залі Горохівської центральної бібліотеки зазвучала магія слова, музики та театрального мистецтва. Літературно-музична година, присвячена великій українській поетесі Лесі Українці, перетворилася на справжнє свято культури та національної спадщини. Захід під назвою "Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я", відвідувачі бібліотеки перенеслися у світ витончених поезій та мелодій, що розкривали глибини людської душі.
22 Лютого, 2024 р., 17:36
Щодня наша українська земля здригається від болю та сліз. Сьогодні з великим сумом повідомляємо про ще одну втрату. Військовослужбовець Василь Клец з села Красів, вірний Захисник військової присязі та народу України, віддав своє життя у місті Чорнобаївка на Херсонщині під час ракетного удару окупантів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь