Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

02 Квітня, 2024 р., 08:30
31 березня в спортивному залі Мар’янівського ліцею відбулася «Ліга переможців громад» з футзалу Мар’янівської селищної ради сезону 2024 року. Участь у змаганнях взяли команди «Галицька здоба» (Львів), Радехівської, Горохівської міських та Мар’янівської селищної територіальних громад.
01 Квітня, 2024 р., 12:26
Вкотре сумна звістка про поповнення небесного війська прийшла до нашої громади. І знову у село Новосілки… Кривава російсько-українська війна забрала ще одне молоде життя…  
29 Березня, 2024 р., 16:19
На цей раз партнер проєкту ГО “Молодіжний центр “Нові крила” провів воркшоп “Можливості для молоді тут і зараз” у місті Володимир. Учасниками заходу стали 25 представників та представниць 4-ох громад: Горохівської, Володимир-Волинської, Зимнівської та Локачинської. Разом із тренером Павлом Мединою не тільки розглянули інструменти для розвитку молодіжної сфери та розробили ідеї для впровадження їх у громадах, але й познайомилися із колегами та їхньою діяльністю.
29 Березня, 2024 р., 09:29
Його життєва дорога переплелася зі служінням Україні в найтяжчі часи. Василь став одним із тих численних українських Героїв, які своє життя поклали заради свободи та незалежності держави. 23 травня 2022 року став чорним днем для родини Соколів. Під час виконання бойового завдання Василь зник безвісти, а його доля залишалася невідомою упродовж довгих двох років…  Сонце світило, коли зустрічали прах Василя в рідних Новосілках, небо плакало, коли рідні прощалися востаннє з військовим на кладовищі. Вічна пам'ять про його подвиг житиме з нами завжди.  Спочивай з миром, Герою!
28 Березня, 2024 р., 08:50
Підбито підсумки ІІІ відкритого Чемпіонату з тенісу настільного серед дорослих тенісистів, який проходив у місті Горохів протягом 8 турів з січня по березень 2024 року.
27 Березня, 2024 р., 16:13
З перших днів повномасштабної війни Василь Сокол був мобілізований до Збройних сил України. Однак, 23 травня 2022 року стало трагічним днем - під час виконання бойового завдання біля міста Лиман на Донеччині військовий зник безвісти.
27 Березня, 2024 р., 11:22
Якщо вам цікаво, як працює місцеве самоврядування, і ви прагнете творити зміни у нашій громаді, запрошуємо на двотижневе стажування у Горохівську міську раду за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
27 Березня, 2024 р., 10:40
Серед переможців грантової програми Горохівська громада. В.о директора НД «Просвіта» Марія Лотвін та проектний менеджер Горохівської міської ради Юрій Ковальчук отримали грант на цифрове фортепіано та супровідне технічне оснащення для Інтеграційного культурного укриття.
27 Березня, 2024 р., 09:30
У кожного українця під час війни живе таємнича надія на якнайшвидшу перемогу та мир. На заході "Чорно-біла весна", ця надія розквітла яскравіше, ніж будь-коли.
26 Березня, 2024 р., 16:57
26 березня 2024 року головними спеціалістами служби у справах дітей Горохівської міської ради та завідувачем відділення із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг»  Горохівської міської ради на території Мирненського та Журавниківського старостинського округу  Горохівської громади проведено профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь