Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

25 Березня, 2024 р., 14:31
Захід відбувся в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (м. Луцьк). Організатори – представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Центр соціальних послуг «Джерело».
25 Березня, 2024 р., 08:48
Громада всіляко підтримує наших Захисників, а спортсмени, в свою чергу, постійно організовують благодійні турніри задля наближення Перемоги та підтримки військових.
24 Березня, 2024 р., 09:48
Людство планує подолати туберкульоз протягом 10 років, але в Горохівській громаді планується це зробити раніше разом із Міжнародною організація РАТН (Програма оптимальних технологій в охороні здоров’я) у рамках проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Перші вагомі результати в боротьбі з недугою мають бути реалізовані вже до 2027 року.
22 Березня, 2024 р., 18:24
22 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. Розглянуто широкий спектр питань, від проблем правопорядку до соціальних та освітянський аспектів.
22 Березня, 2024 р., 11:30
СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ
21 Березня, 2024 р., 16:17
«Лідерство – це мистецтво спонукати людей робити те, що потрібно, причому робити це із задоволенням», – писав Дуайт Д. Ейзенхауер. У будь-який час лідерство – це виклик й водночас велика нагода проявити лідерські якості.
21 Березня, 2024 р., 08:58
Горохівська центральна бібліотека, напередодні Всесвітнього дня поезії, окуталася атмосферою творчості та відданості слову. У межах роботи літературного клубу "Натхнення", який працює вже протягом двадцяти років, відбувся захід - авторський вечір поезії "В обіймах поетичного таланту".
20 Березня, 2024 р., 15:02
У м.Львові завершився Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір», на якому було представлено 513 творчих робіт з 19 областей України.
20 Березня, 2024 р., 10:56
Фундація "Простір", з підтримки USAID "Говерла", впроваджує проєкт "Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг", що націлений на поліпшення умов для жителів громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь