Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

14 Січня, 2024 р., 10:15
Впродовж двох місяців в с.Вузлове Львівської області тривав чемпіонат з футзалу Галицько-Волинського князівства.
11 Січня, 2024 р., 08:45
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки та приємні події, особисті досягнення та благородні справи!
09 Січня, 2024 р., 16:50
08 січня проведено засідання робочої групи з питань доступності послуг об’єктів соціальної роботи в громаді, співробітництва з іншими територіальними громадами, підвищення рівня інклюзії. Засідання відбулося за участю представника громадської організації «Фундація «Простір», координаторки робочої групи грантового Проєкту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області Наталії Богатирьової та координатора дослідження даного проєкту Сергія Митрохіна. У ході засідання робочої групи обговорено питання щодо покращення доступності та розвитку соціальних послуг в Горохівській громаді, одночасно проведено обстеження п’яти об’єктів з питань визначення потреб доступності.
09 Січня, 2024 р., 13:03
07 січня 2024 року в спортивному залі  Вільхівського ліцею відбувся ІV відкритий  турнір з волейболу серед чоловіків. Організатором турніру виступила громадська організація «Спортивний клуб «Вільхівка», за підтримки Горохівського міського голови Віктора Годика та сектору молоді та спорту УОКМССЗОЗ Горохівської міської ради. Головний суддя турніру Олександр Парій, судді Микола Грищук та Юрій Гальчун.
09 Січня, 2024 р., 08:36
Запрошуємо активних людей, які нині живуть в Горохівській громаді та хочуть більше долучатися до напрацювання та реалізації змін.
07 Січня, 2024 р., 08:01
Сьогодні, 7 січня, свій День народження святкують депутати Горохівської міської ради Ольга Степанюк і Володимир Мельник.
04 Січня, 2024 р., 15:00
Пропонуємо вам актуальні вакансії з житлом у Волинській області. Перелік за посиланням: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1d7VSNdNEmFB1_-cstmu9jfTUuQKmtDQE/edit? Якщо ж вас зацікавила конкретна вакансія, або виникли запитання, пов'язані з роботою, або іншими послугами служби зайнятості, телефонуйте на гарячі лінії (безкоштовно зі стаціонарних або за тарифами ваших мобільних операторів: (066) 353-74-95, (068) 063-42-15 або за номером 044 244 94 69.
02 Січня, 2024 р., 13:05
31 грудня 2023 року в спортивному залі Городищенського ліцею відбулись півфінальні та фінальні змагання Кубку Луцького району з волейболу 2023 року серед чоловіків  «Новорічний приз», який проходив під егідою Луцької райдержадміністрації та Луцької районної організації ВФСТ «Колос».
02 Січня, 2024 р., 11:25
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей – отримувачів послуг, сприятимуть створенню комфортних умов життя для жителів громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь