Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

01 Лютого, 2024 р., 16:46
В рамках реалізації проєкту «Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні», який ГО «Еколтава» впроваджує за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», Горохівська територіальна громада отримала три комплекти картонних контейнерів для сортування відходів. Комплекти вже встановлені в приміщені Горохівської міської ради, ЦНАПу, та КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради».
01 Лютого, 2024 р., 11:18
Громадська організація "Мережа захисту національних інтересів “АНТС" за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» розпочала важливий проєкт, спрямований на підтримку економічного розвитку десяти громад Волинської області.  Експерти організації відвідали Горохівську, Рожищенську, Любешівську, Володимирську, Боратинську, Ківерцівську, Вишнівську, Локачинську, Шацьку та Зимнівську, щоб розпочати співпрацю із місцевими лідерами.
31 Січня, 2024 р., 09:03
Прийміть щирі привітання з Вашим Днем народженням! Бажаємо Вам міцного здоров’я, світлих життєвих обріїв, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра!
30 Січня, 2024 р., 17:06
У Горохові відбулася надзвичайна подія — учні Горохівських ліцеїв, вчителі, студенти Горохівського фахового коледжу ЛНУП, викладачі та всі, кого зацікавила подія, здійснили подорож в захопливий світ Антарктиди. Завдяки ексклюзивній можливості, поспілкувалися онлайн з науковцями, що працюють на станції "Академік Вернадський".
30 Січня, 2024 р., 16:13
На жаль, за незалежність та територіальну цілісність України найцінніше - власне життя віддають її мужні сини, мешканці нашої територіальної громади.
30 Січня, 2024 р., 08:51
Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня народження!
29 Січня, 2024 р., 09:07
Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, особистого щастя, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег, щоб життя було прихильним до Вас, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай Ваші будні будуть цікавими, плідними, яскравими, сповненими радості, світла, любові та розуміння. Хай повсякчас таланить на доброзичливих, порядних і щирих людей, які множитимуть успіхи та додаватимуть наснаги в ім’я процвітання галузі культури Горохівської громади.
29 Січня, 2024 р., 08:50
Сьогодні, 29 січня, Україна вшановує пам’ять Героїв Крут.
28 Січня, 2024 р., 16:00
Не висихають сльози рідних... Війна один за одним забирає їхніх синів, чоловіків, татусів. Звістки чорними воронами летять у громаду. І темніє день, розривається серце від болю.
27 Січня, 2024 р., 09:00
Колектив Горохівської міської ради висловлює глибоке співчуття головному спеціалісту міської ради Войтович Світлані Мойсеївні з приводу тяжкої втрати – смерті матері Порванської Ольги Дмитрівни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь