Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СПІВПРАЦЯ З ПРОЕКТОМ USAID «ГОВЕРЛА» у 2022р.

Фото без опису

СПІВПРАЦЯ З ПРОЕКТОМ USAID «ГОВЕРЛА»

 «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування»

Завдяки співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА»  міська рада у 2022 році значно посилила позиції в реагуванні на надзвичайні ситуації. Від партнерів міською радою отримано великий перелік обладнання, яке вже працює для громади: оснащено спеціальними костюмами (10 одиниць), мотопомпами (2 одиниці) та рятувальними інструментами (1 набір)  місцеву пожежну команду в с. Підбереззя. Бензопили (10 одиниць) та бензорізи (5 одиниць) використовуються комунальними підприємствами та в старостинських округах для благоустрою та ремонтних робіт, 5 генераторів забезпечують безперебійне живлення в укриттях та приміщеннях комунальних закладів. Облаштовано пункти обігріву в двох наметах (загалом громада отримала 10 наметів) біля приміщення міської ради, де є все необхідне для перебування людей у випадку затяжного блекауту: чайники, зарядні пристрої, обігрів, аварійне живлення, місця для нічлігу, їжа.

Партнерами надано вогнегасники (100 одиниць), бутлі для питної води (50 одиниць), переноски (20 одиниць), мережеві фільтри (40 одиниць), потужні ліхтарі (10 одиниць), пауербанки (17 одиниць), які використовуються в укриттях, комунальних закладах.

Загалом  від партнерів у 2022 році отримано різного обладнання майже на 3,7 млн.грн.

Окрім того, проектом «Говерла» організовуються профільні навчання для фахівців органу місцевого самоврядування, спільно з експертами напрацьовуються проекти документів, рішень, програм, що підвищує інституційну спроможність міської ради як органу управління.

Зокрема, 6 працівників міської ради вчились кризових комунікацій, 9 були учасниками тренінгів з просторового планування, 7 – ділились досвідом у сфері культури. Також відбулись навчання для фінансистів, юристів, землевпорядників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь