Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

20 Листопада, 2023 р., 15:17
Довгий рік невідомості, сліз та чекання звістки про зниклого Воїна Богдана Дацюка. І ось Герой назавжди повертається на вічний спочинок до рідного краю назавжди…   Богдан Дацюк народився у селі Вільхівка 2 жовтня 2001 року. Він був хорошим сином,товаришем,побратимом.   Заступник командира бойової машини-навідник-оператор,  вірний військовій присязі, у бою за батьківщину загинув 16.10.2022 року неподалік с.Опитне Покровського району, Донецької області.
20 Листопада, 2023 р., 13:00
19 листопада в спортивному залі Городищенського ліцею відбулись фінальні змагання  турніру Луцького району з волейболу 2023 року до Дня працівників сільського господарства.
20 Листопада, 2023 р., 12:36
Делегація Горохівської громади у складі Віктора Годика, Тетяни Янюк та Ірини Гарбар взяла участь у шостій Німецько-українській конференції муніципальних партнерств, яка проходила в  німецькому Лейпцигу 13-15 листопада.
20 Листопада, 2023 р., 10:31
19 листопада в спортивному залі фахового коледжу ЛНУП відбулися обласні спортивні змагання серед територіальних громад Волині, присвячені Дню працівників сільського господарства України.
17 Листопада, 2023 р., 16:22
Протягом цього тижня головними спеціалістами служби у справах дітей Горохівської міської ради - Ольгою Шевчук, Світланою Чернящук, та завідуючою відділенням із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Горохівської міської ради - Марією Витрищук, проведено інформаційні зустрічі з батьками та учнями Новосілківського, Звиняченського, Печихвостівського ліцеїв та Лемешівської гімназії Горохівської міської ради.
16 Листопада, 2023 р., 17:05
Тендерну  процедуру закупівлі завершено - необхідне обладнання для фронту готове до відправки. Нагадуємо, 26 жовтня міською радою оголошено тендер на придбання квадрокоптерів для військових за кошти місцевого бюджету, сума закупівлі - 1 млн. 300 тис. грн. Відтак, закуплено вісім квадрокоптерів Mavic різних модифікацій, включаючи два, які оснащені тепловізорами для підвищення ефективності в складних умовах. Також придбано три потужних зарядних станцій, які так необхідні  на передовій для забезпечення безперебійної автономної роботи електронних приладів. Вже скоро обладнання буде доставлено на фронт для наших військових.
16 Листопада, 2023 р., 11:44
Упродовж 2023 року за кошти місцевого бюджету реалізовано ряд заходів Програми соціального захисту населення на 2021-2025 щодо допомоги різним категоріям жителів громади. За цей період, зокрема, виділено та виплачено майже 3 млн. грн. допомоги в різних сферах соціального захисту.
15 Листопада, 2023 р., 14:54
14 листопада у народному домі «Просвіта» відбувся традиційний Фестиваль української мови «У рідній мові доля України», започаткований з ініціативи Софії Степанівни Пилип’юк та приурочений Дню української писемності та мови. 
15 Листопада, 2023 р., 10:40
14 листопада на центральній площі міста відбулося відкриття банера, як знак шани Заслуженому учителю України, Василю Васильовичу Фещаку.
14 Листопада, 2023 р., 11:30
11-12 листопада у Луцьку на базі КЗ «ДЮСШ №2 Луцької міської ради» відбувся чемпіонат Волинської області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2007 р.н.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь