Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

06 Грудня, 2023 р., 16:08
ЗСУ завжди були нашою гордістю та славою. А після початку повномасштабної війни про відвагу та професіоналізм українських воїнів дізнався весь світ. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора та захист. Найкращі сини та дочки України борються у Збройних силах за незалежність та свободу своєї Батьківщини. На честь свята учні Горохівського ліцею №2  привітали наших Захисників. Віршами та патріотичними піснями дітки висловлювали вдячність та повагу до наших воїнів, які боронять Неньку Україну від ворога.
06 Грудня, 2023 р., 08:25
Шановні воїни Збройних Сил України!
05 Грудня, 2023 р., 10:58
Бажаємо Вам міцного здоров'я, бадьорості і завзяття, добробуту, успіхів у роботі, радості.
05 Грудня, 2023 р., 09:01
Шановна Тетяно Василівно, вітаємо Вас з Днем народження, з цим прекрасним ювілеєм!
05 Грудня, 2023 р., 08:49
Для нашої країни слово «волонтер» несе в собі набагато більше значення, ніж просто людина, яка добровільно та безкорисно виконує важливу суспільну діяльність.
04 Грудня, 2023 р., 12:45
Відповідно до вимог Лісового кодексу України, Законів України «Про рослинний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природозаповідний фонд України», «Про Червону книгу України» та на виконання листа Державної екологічної інспекції у Волинській області № 5-2/2713 від 27.11.2023р, з метою дотримання вимог природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2024 року, повідомляємо Вам про необхідність посилення охорони хвойних насаджень від незаконних рубок та безумовне дотримання вимог законодавства під час торгівлі ними на ринках та поза їх межами. Керівників лісогосподарських підприємств, ринків, інших торговельних майданчиків, власників хвойних розплідників, організаторів проведення ярмарок, лісокористувачів  попереджаємо про дотримання вимог природоохоронного законодавства та вжиття відповідних заходів реагування щодо попередження незаконних дій під час реалізації ялинок. Варто пам’ятати, що підприємці, які здійснюють транспортування і продаж новорічних дерев, повинні мати при собі накладну з лісництва, товарно-транспортну накладну, сертифікат радіаційного обстеження дерев, дозвіл на торгівлю з мокрою печаткою, а на зрізі кожного дерева повинний бути електронний чип зі штрих-кодом лісового господарства, де його виростили. Горохівська міська рада звертається до громадян з проханням бути обачними та розсудливими в питаннях придбання новорічних ялинок і в жодному разі не порушувати закон. У разі виявлення порушень винних осіб буде притягнено до адміністративної відповідальності.
04 Грудня, 2023 р., 11:37
03 грудня у м. Ковелі пройшов Відкритий чемпіонат з тенісу настільного, присвячений «Дню Збройних Сил України». Вихованці КДЮСШ ім.Баламута (тренер – Віталій Онищук) за результатами виступів вибороли друге загальнокомандне місце.
01 Грудня, 2023 р., 16:27
Засідання виконавчого комітету міської ради 30 листопада розпочалось з хвилини мовчання за усіма Захисниками України, які віддали свої життя у боротьбі з російським агресором.
01 Грудня, 2023 р., 10:45
Відповідно до вимог Лісового кодексу України, Законів України «Про рослинний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про природозаповідний фонд України», «Про Червону книгу України» та на виконання листа Державної екологічної інспекції у Волинській області № 5-2/2713 від 27.11.2023р, з метою дотримання вимог природоохоронного законодавства під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2024 року, повідомляємо Вам про необхідність посилення охорони хвойних насаджень від незаконних рубок та безумовне дотримання вимог законодавства під час торгівлі ними на ринках та поза їх межами.
01 Грудня, 2023 р., 09:14
Шановні співробітники та ветерани органів прокуратури!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь