Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит канадійської делегації волонтерів на Горохівщину

Дата: 21.11.2023 16:08
Кількість переглядів: 116

Фото без опису20 листопада до Горохова завітала делегація із міста Ленгфорд, провінції Британська Колумбія, що у Канаді. Боб Бекет, Брюс Браун, Крістін Леворт та Брендон Стрейн прибули з приємною місією: в рамках співпраці в освітньому проекті міська рада від Канади отримала сублімаційне обладнання та 3D принтер.

Як зазначив міський голова Віктор Годик, майже за рік українсько-канадської співпраці вдалося реалізувати ряд успішних проєктів, крайній з яких – створення лабораторії із вищезазначеним обладнанням на базі освітнього простору «Горохів ХАБ» для навчання та розвитку вчителів та учнів, а згодом і усіх бажаючих у сфері новітніх технологій.

Віктор Леонідович щиро подякував Наталії Круцько, керівнику громадської організації «Медицина в дії», завдяки якій відбулося знайомство та подальша комунікація із гостями. Слова вдячності лунали для всього канадського народу за допомогу та підтримку України, громади зокрема у такий нелегкий для нас час. Горохівщина відкрита до співпраці в усіх галузях, готова до навчання, участі у подальших проєктах та ініціативах.

Брюс Браун зачитав відкритого листа від мера міста Ленфорд Скота Гудменсона, в якому він засвідчує свою повагу та підтримку Україні у час кровопролитної війни та готовий до подальшої плідної співпраці між містами Ленфорд та Горохів.   

Ще одним приємним сюрпризом від поважних гостей стало запрошення на навчання у Канаду Богдана Бойка, учня Горохівського ліцею №2, активного учасника та переможця олімпіад, автора науково-дослідних історичних робіт, в рамках освітнього проєкту обміну учнями та студентами.

Ірина Гарбар ознайомила делегацію із історією міста Горохів, роботою Центру професійного розвитку педагогічних працівників міської ради на базі освітнього простору «Горохів ХАБ».

Під час зустрічі волонтери з Канади також мали можливість поспілкуватися з військовим Русланом Свідерським. Гості виявили глибоку повагу до Захисника, побажали міцного здоров’я та довгоочікуваної Перемоги. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь