Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічна підтримка матерів у рамках благодійної місії «Сонце любові»

Дата: 24.11.2023 08:47
Кількість переглядів: 631

Фото без описуЗ ініціативи президента благодійної місії "Сонце любові", депутата Горохівської міської ради Ольги Дубінської в Горохові відбувся надзвичайно важливий та змістовний захід, який об'єднав матерів осіб з інвалідністю. Захід відвідав міський голова Віктор Годик та представники міської ради, які висловили свою підтримку цій благородній ініціативі.

Головна мета заходу полягала в тому, щоб створити сприятливий простір для емоційного розвантаження, підтримки серед матерів, які виховують дітей з особливими потребами. Зустріч проходила за участю психолога Марини Сокол, яка провела двогодинний захід, що включав в себе арттерапевтичні вправи та відбувався у рамках проекту "Кееp calm and love Ukraine"/ Зберігаємо спокій і любимо Україну".

Психологічна підтримка важлива для будь-якої групи людей, але особливо її потребують матері, які щодня стикаються з труднощами виховання дітей з особливими потребами. Марина Сокол надала учасницям зустрічі не лише психологічні інструменти для управління стресом, а й порадила, як підтримувати себе та залишатися сильними у важких ситуаціях.

Окрім психологічної частини, захід включав інші моменти. Фотосесія та фуршет, які відбулися після офіційної частини заходу, стали часом для неформального спілкування та обміну враженнями учасників.

Цей захід віддзеркалює важливість спільності та психологічної підтримки для осіб, які виховують дітей з особливими потребами. Ця ініціатива стала ще одним кроком у напрямку підвищення свідомості та розуміння важливості допомоги та підтримки осіб з інвалідністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь