Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у конференції муніципальних партнерств

Дата: 20.11.2023 12:36
Кількість переглядів: 84

Фото без описуДелегація Горохівської громади у складі Віктора Годика, Тетяни Янюк та Ірини Гарбар взяла участь у шостій Німецько-українській конференції муніципальних партнерств, яка проходила в  німецькому Лейпцигу 13-15 листопада.

Головна тема – партнерство та ефективна співпраця міст, посилення місцевого самоврядування.  До роботи зібрання долучилися майже 600 міських голів і представників місцевого самоврядування, громадських організацій та фондів України та Німеччини.

Серед найповажніших гостей – президент України Володимир Зеленський (онлайн), федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, міністерка економічного співробітництва і розвитку Німеччини Свенья Шульце, мер Києва Віталій Кличко.

Німеччина прагне розвивати муніципальне співробітництво між українськими та німецькими громадами задля швидшої інтеграції України до Європейської спільноти. Кожен виступ німецьких посадовців свідчив про потужну підтримку України, про розуміння і захоплення українцями, які у важкій боротьбі доводять своє право на Незалежність та Свободу. Ці слова вже підтверджені надважливою для України допомогою, яка невпинно надається як на урядовому рівні, так і на рівні міст та громад.

Горохівчани мали змогу на цій конференції зустрітись із німецькими партнерами, представниками асоціації Рупертівінкель – мером міста Кірханшьоринг Хансом Йоргом Бірнером та координаторкою політики муніципального розвитку Анелі Вебер. Разом з фахівцями Engegememt Global, німецької неурядової організації, яка сприяє розвитку партнерств, напрацювали перелік спільних проектів, які будуть реалізовані у 2024 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь