Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

13 Вересня, 2022 р., 15:10
Потреба в отриманні психологічної та психосоціальної допомоги серед українців зростає, нажаль, з кожним днем війни. Міністерство охорони здоров’я прогнозує, що через війну психологічної допомоги загалом потребуватимуть біля 15 млн. українців.
09 Вересня, 2022 р., 16:45
8 вересня у Горохівській міській раді пройшло засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Присутні аналізували готовності закладів освіти Горохівської територіальної громади до роботи в умовах воєнного стану. Комісія рекомендувала розпочати функціонування закладам освіти, які облаштували найпростіші укриття і отримали відповідні акти їх обстеження.
09 Вересня, 2022 р., 16:36
Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними.  Сьогодні, 9 вересня, комісією з питань захисту прав дитини Горохівської міської ради розглянуто доцільність позбавлення батьківських прав та вилучення дітей із сім’ї.
09 Вересня, 2022 р., 16:22
Сьогодні, 9 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту України Горохівський міський голова Віктор Годик привітав вихованців, ветеранів спорту та тренерів ДЮСШ імені Олександра Баламута із професійним святом.
07 Вересня, 2022 р., 15:56
У результаті військового вторгнення російської федерації до України постало гостре питання стану психологічного здоров’я здобувачів освіти та їхніх батьків, що впливатиме на освітній процес у новому навчальному році. У Міністерстві охорони здоров’я зазначають, що через війну психологічної допомоги надалі потребуватимуть біля 15 мільйонів українців. Одним із головних завдань закладу освіти є повсякденна психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу. Саме тому, практичні психологи та соціальні педагоги ліцеїв, гімназій та закладів дошкільної освіти Горохівської територіальної громади відповідально виконують свою роботу будучи на варті психологічного здоров’я здобувачів освіти, батьків та педагогів.
06 Вересня, 2022 р., 15:57
У неділю, 4 вересня, на двох спортивних майданчиках відбулися змагання з пляжного волейболу «Олімпійське літо-2022», організовані сектором молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради спільно з громадською організацією СК «Вільхівка».
06 Вересня, 2022 р., 08:43
Шановні колеги, друзі, усі ті, хто в цей нелегкий час працює на ниві надання адміністративних послуг!
05 Вересня, 2022 р., 15:25
З червня по серпень цього року у десяти волинських громадах відбулося сорок тренінгів з поводження у надзвичайних ситуаціях. Організували ці заходи громадська організація «Волинський Інститут Права» у партнерстві з ГО «Тивер» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
05 Вересня, 2022 р., 08:24
Горохівський міський голова Віктор Годик, депутатський корпус, виконавчий комітет, старости сіл та працівники міської ради вітають секретаря Горохівської міської ради Наталію Ковальчук з 55-річчним ювілеєм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь