Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар-практикум вчителів англійської мови «НМТ 2023: система підготовки здобувачів освіти до тестування з англійської мови»

Дата: 23.03.2023 12:33
Кількість переглядів: 380

Фото без описуВідповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради 22 березня 2023 року відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови «НМТ 2023: система підготовки здобувачів освіти до тестування з англійської мови».  Учасниками заходу були педагогічні працівники закладів освіти Горохівської міської рада та представники закладів освіти Мар’янівської та Берестечківської партнерських громад.

Зустріч розпочала  Гарбар Ірина, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників, вчитель англійської мови Горохівського ліцею №2, інструктор НМТ-2022. Проаналізувавши основні моменти організації та  проведення НМТ 2022 року у Волинській області. Учасники семінару опрацювали програму зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови. Цей документ містить вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учасників з предмета, а також конкретизує, що повинен знати та вміти випускник навчального закладу в межах визначених тематичних розділів. Спільно проаналізували структуру тесту з англійської мови у 2023 році.

Семінар продовжила Івашко Олена, вчитель англійської мови Горохівського ліцею №1, яка детально зупинилася на питанні підготовки старшокласника до тестування з англійської мови. Учасники заходу повторили вже відомі конструктори граматичного та лексичного практикуму, отримали поради щодо організації якісної підготовки до тестування за допомогою онлайн-сервісів, дізналися про особливості дотримання таймінгу задля результативності та системності у підготовці, навчалися виховувати культуру мовлення, використовуючи лексичний мінімум та щоденну мовну прокачку.

Оксана Пузиревська, вчитель англійської мови Озерцівського ліцею, екзаменатор ЗНО з англійської мови, поділилася практичними порадами написання відкритої частини тесту ЗНО з англійської мови, ознайомила присутніх з критеріями оцінювання, окреслила прості правила написання якісної роботи.

Вчителі мали нагоду поспілкуватись, дізнатись щось нове, поділитись досвідом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь