Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

29 Серпня, 2022 р., 17:46
Сьогодні, 29 серпня, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. На порядок денний засідання винесли шість питань.
29 Серпня, 2022 р., 17:38
Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення і понесли значні втрати.
26 Серпня, 2022 р., 11:13
Незабаром у Центрі надання адміністративних послуг Горохівської міської ради можна буде замінити посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати транспортний засіб.
25 Серпня, 2022 р., 17:33
У місті Горохові на стадіоні «Колос» 24 серпня відбувся благодійний відкритий турнір з футболу серед ветеранів 35+, 50+ (7*7).
25 Серпня, 2022 р., 17:18
З 1 вересня Міністерство освіти та науки України дає можливість відкриватися та працювати офлайн тим закладам, де не ведуться бойові дії, які не знаходяться на лінії розмежування та знаходяться на підконтрольній Україні території. Цьогоріч у Міністерства освіти і науки України поставило ряд додаткових вимог до закладів освіти. Основною вимогою є обладнання спеціального укриття на випадок повітряної тривоги.
25 Серпня, 2022 р., 12:02
На благодійному мистецькому заході до Дня Незалежності України, який проходив у міському сквері, дітки в підтримку наших військових співали та продавали браслети і намиста з бісеру. Власноруч прикраси виготовила учениця ліцею №2 міста Горохова Ярина Лотвин. Реалізувати вироби ручної роботи на благодійному мистецькому заході їй допомагала сестричка Дана Нестерук. Разом вторгували 1100 гривень. Усі кошти діти передали в підтримку Збройних сил України! В цілому, на благодійному мистецькому заході «Україна буде жити!» вдалося зібрати 5310 грн. Насправді, це чудовий приклад того, що кожен з нас може робити хороші справи, які наближають перемогу! Вчимося незламності та ініціативності у молоді! Вкотре переконуємося: саме такі активні молоді люди – найбільше багатство громади! Разом до Перемоги!
25 Серпня, 2022 р., 11:51
У День Незалежності України на благодійному мистецькому заході «Україна буде жити!» передали автомобіль для військовослужбовця Збройних сил України Сергія Кунчика, жителя села Лемешів.
24 Серпня, 2022 р., 20:52
На відзначення Дня Незалежності України у Горохів прибули голови територіальних громад Луцького району, їх заступники, заступниця голови Луцької районної військової адміністрації Валентина Рижук та високоповажні гості із Польщі, які приїхали висловити свою підтримку українському народу.
24 Серпня, 2022 р., 09:01
Від щирого серця вітаю вас з Днем Незалежності України!
23 Серпня, 2022 р., 18:47
Благодійний ярмарок у підтримку ЗСУ «Разом до Перемоги», який у День Державного прапора України проходив у міському сквері об’єднав фермерів, підприємців, містян та гостей Горохова заради благодійної мети.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь