Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

19 Липня, 2022 р., 17:48
Сьогодні, 19 липня, у Горохівській багатопрофільній лікарні Горохівської міської ради відбулася творча зустріч. Працівники культури громади вітали хлопців, які проходять реабілітацію у лікарні.
19 Липня, 2022 р., 09:05
Сьогодні, 19 липня, щиро вітаємо старосту Журавниківського старостинського округу з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів старостинського округу та громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
18 Липня, 2022 р., 16:33
22 липня, у п'ятницю, у Горохівській територіальній громаді відбудеться діалоговий захід. Запрошуються депутати, старости, представники міської ради, вимушено-переміщені особи та громадські активісти.
18 Липня, 2022 р., 15:27
Батьки для дітей - це життєвий ідеал, нічим не захищений від пильного дитячого ока. В сім'ї координуються зусилля всіх учасників виховно­го процесу: школи, вчителів, друзів. Кожна дитина мимовільно наслідує своїх батьків та  відображає соціальне середовище, в якому живе сім'я. Існує багато сімей, де батько й мати усвідомлюють своє   батьківське покликання, проте є й такі, що ухиляються від виконання батьківських обов’язків, порушуючи тим самим права дітей.
18 Липня, 2022 р., 09:09
Сьогодні, 18 липня, свій День народження святкує депутатка Горохівської міської ради Галина Майко.
15 Липня, 2022 р., 16:51
Сьогодні, 15 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.
15 Липня, 2022 р., 16:47
Рішенням сесії Горохівської міської ради від 14 липня 2022 року в Горохівській територіальній громаді заборонено рух транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямострум» та інші вихлопні системи, де немає шумопоглинача. Заборона діє на всій території України та триватиме до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану.
14 Липня, 2022 р., 17:24
Право дитини на належне батьківське виховання забезпечується системою державного контролю. Служба у справах дітей, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства тощо.
14 Липня, 2022 р., 16:33
Сьогодні, 14 липня, відбулася двадцять п’ята позачергова сесія Горохівської міської ради. На порядок денний винесли одинадцять питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь