Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

15 Серпня, 2022 р., 17:51
14 серпня у спортивному залі коледжу ЛНАУ м.Горохів відбувся благодійний міський турнір з паркового волейболу 4х4 з нагоди Дня Молоді на підтримку Збройних Сил України, організований сектором молоді та спорту управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради, за підтримки Горохівського міського голови Віктора Годика.
15 Серпня, 2022 р., 17:05
15 серпня команда Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)  здійснила моніторинговий візит у Горохівську територіальну громаду для обговорення подальших ініціатив, які дозволять забезпечити її розвиток. Відвідали Горохівську міську раду керівник проєктів з місцевого самоврядування та децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку в Україні та представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Марат Крючевський, заступник директора USAID «ГОВЕРЛА» Наталія Гнидюк, керівник Волинського регіонального офісу USAID «ГОВЕРЛА» Ірина Бойко, спеціаліст з просторового планування USAID «ГОВЕРЛА» Катерина Степчук, регіональний координатор із залучення громадськості USAID «ГОВЕРЛА» Анатолій Левчук та спеціаліст з комунікацій USAID «ГОВЕРЛА» Роман Палюх.
15 Серпня, 2022 р., 16:49
У рамках проєкту «Надання психосоціальної та емоційної підтримки населенню та покращення в громаді якості надання послуг з психічного здоров'я», який реалізує Асоціація інноваційної та цифрової освіти через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», стартує масове безкоштовне навчання для соціальних працівників, вчителів, державних службовців та посадових осіб щодо організації надання системної психосоціальної допомоги під час війни мешканцям територіальних громад.
12 Серпня, 2022 р., 11:33
Патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ” - традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Забіг проводиться з метою формування національно-патріотичної свідомості громадян України. Забіг є  можливістю пробігти за тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших Героїв, об’єднання ветеранів та діючих  військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті Героїв.
12 Серпня, 2022 р., 09:16
День молоді в Україні святкують 12 серпня відповідно до Указу президента Володимира Зеленського №333/2021 від 28 липня 2021 року.
09 Серпня, 2022 р., 16:14
Право дитини на належне батьківське виховання забезпечується системою державного контролю. Служба у справах дітей, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства тощо.
08 Серпня, 2022 р., 16:59
Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними. Законом України «Про охорону дитинства» визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини.
08 Серпня, 2022 р., 16:56
6-7 серпня в Горохівській територіальній громаді пройшли 4 тренінги з реагування на надзвичайні ситуації. Навчання відбулися у Горохові, Сільці, Скобелці та Звинячах. Участь в заходах взяли 84 людини.
08 Серпня, 2022 р., 16:00
Гуманітарний вантаж прибув із Німеччини й адресований пораненим захисникам України. Вже вкотре благодійну ініціативу задля миру в рідній країні ініціював горохівчанин Андрій Кленк, який 15 років живе із сім’єю в німецькому місті Росток. 
07 Серпня, 2022 р., 08:13
Сьогодні, 7 серпня, святкує свій День народження депутат 8 скликання Горохівської міської ради Олексій Маркін!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь