Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

26 Вересня, 2022 р., 11:29
23 вересня 2022 року в приміщенні Горохівської міської ради, під головуванням першого заступника міського голови Максима Ящукевича, відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Горохівської міської ради з розгляду справ про адміністративні правопорушення.
26 Вересня, 2022 р., 09:59
Головними спеціалістами служби у справах дітей Горохівської міської ради Ольгою Шевчук, Анною Новосад спільно з інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Луцького РУП ВП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків та провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Луцького РУ ГУ ДСНС України у Волинській області Марією Ящук проведено інформаційну зустріч з учнями  Сілецької гімназії та Горохівського ліцею №2 Горохівської міської ради на тему  адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів та роз’яснено правила поведінки в умовах воєнного стану.
23 Вересня, 2022 р., 18:04
Напередодні Дня позашкілля, який в Україні відзначають 25 вересня, у Горохові привітали працівників Будинок дитячої та юнацької творчості міста Горохів та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Олександра Баламута. Зі словами щирої вдячності за працю на свято завітали секретар Горохівської міської ради Наталія Ковальчук, начальник відділу освіти Софія Пилип’юк, директор КДЮСШ ім. Олександра Баламута Галина Прик, голова об’єднаної спілки працівників освіти і науки України Городищенської сільської, Горохівської міської та Мар’янівської селищної рад Євгенія Карп’як, а також головний спеціаліст відділу культури Василь Гриб.
23 Вересня, 2022 р., 11:15
22 вересня 2022 року спеціалістами служби у справах дітей Тетяною Карпук, Наталією Басюк, Ольгою Шевчук та фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту Горохівської міської ради Ларисою Кізлик було обстежено умови проживання та виховання 9 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у дитячому будинку сімейного типу Номінат, що успішно функціонує на території Горохівської громади.
22 Вересня, 2022 р., 15:42
У пошуках нових знань, нових друзів діти прийшли на квест-екскурсію «Мандрівка часом». Її мета - пізнати історію міста за допомогою гри - об’єднала місцевих дітей та їх однолітків зі Сходу України. Захід організовано в рамках проекту «Соціальна інтеграція ВПО в громаді».   Проведено вчителем-істориком ліцею №1 ім. І. Я. Франка Надією  Фищук.
22 Вересня, 2022 р., 15:18
До уваги волинян та усіх мешканців області – для переміщення по території Волині в умовах комендантської години до 17 жовтня 2022 року необхідно отримати перепустку нового зразка.
21 Вересня, 2022 р., 14:29
П’ятирічна Програма USAID АГРО (2019-2024) фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл. Програма пропонує ряд інструментів для мікро, малих і середніх агровиробників та сільських громад з тим, щоб збільшити продуктивність та доступ до ринків, удосконалити допоміжні функції у агросекторі (такі, як доступ до фінансування, іригація, агро-лабораторні і ветеринарні послуги, впровадження систем якості і безпечності продукції та інші), а також покращити нормативно-правову базу (насамперед, що стосується впровадження справедливого та прозорого ринку сільськогосподарських земель та зменшення корупції у агросекторі).
21 Вересня, 2022 р., 13:36
20 вересня відбулося позачергове засідання сесії Горохівської міської ради. На порядок денний винесли 28 питань. Перед початком засідання Горохівський міський голова Віктор Годик привітав, вручив квіти та посвідчення «Мати-героїня» трьом жителькам громади за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
21 Вересня, 2022 р., 12:25
Горохів - містечко з древньою цікавою історією, яка тягнеться вглиб на багато сотень років. Оповідати цю історію можна дуже довго. Вкласти все найцікавіше  у півтори години зуміла вчитель-історик Горохівського ліцею №1 ім. І.Я. Франка, горохівчанка Надія Фищук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь