Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

28 Жовтня, 2022 р., 08:56
Працівники Горохівської міської ради та ТзОВ "Еталон" висадили майже півсотні туй і близько десятка червоних дубів у новому сквері біля фонтану.
27 Жовтня, 2022 р., 16:35
Голови Горохівської, Берестечківської, Локачинської і Павлівської громад підписали Договір про співробітництво. Цим Договором закріпили спільні наміри реалізувати проект «Запровадження послуг з реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій, видачі посвідчень водія та номерних знаків». Нові послуги надаватиме Горохівський ЦНАП після придбання необхідного обладнання. Партнером громад в реалізації цього наміру є проект USAID «Говерла», який допоможе у придбанні цього обладнання.
27 Жовтня, 2022 р., 11:41
Також застосовуються графіки обмеження електроенергії та потужності для промислових споживачів. Про це повідомляє «Волиньобленерго».
27 Жовтня, 2022 р., 11:39
У січні-вересні 2022 року власники об’єктів нерухомості на території Горохівщини сплатили до місцевих бюджетів понад 4,8 мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
27 Жовтня, 2022 р., 11:39
Для зменшення навантаження на енергосистему скорочується час зовнішнього освітлення автошляхів державного значення в межах Волинської області. Автошляхи освітлюватимуться з настанням сутінків до 22.00 год. Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Волинській області.
26 Жовтня, 2022 р., 15:10
До акції Національного банку України «Смілива гривня» приєдналася і Горохівська міська рада: встановили на першому поверсі скриньку на монети. Кожен охочий міг своєю монетою зробити внесок у перемогу.
26 Жовтня, 2022 р., 08:46
Сьогодні, 26 жовтня, святкує свій День народження депутат 8 скликання Горохівської міської ради Віталій Сойко!
25 Жовтня, 2022 р., 17:23
З початком російської агресії у Горохівській територіальній громаді зареєстровано 1422 внутрішньо переміщених осіб із зони бойових дій. На даний час в громаді перебуває 557 осіб. В основному, вони проживають в приватному житловому секторі та в гуртожитку коледжу ЛНУП (32 особи), у ДЗО «Казка» - 14 осіб. В нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає важко знайти тих, хто здатен сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є. За небайдужістю, яка щоденно наближає нашу Перемогу, стоять люди, підприємці, меценати, волонтери і просто ті, хто чітко усвідомлюють – від їхньої позиції залежить не лише сьогодення, а й майбутнє нашої держави.
25 Жовтня, 2022 р., 15:25
Загинув житель міста Горохова Павло Лазар. Трагічна подія сталася під час виконання бойового завдання у селі Веселе Донецької області.
25 Жовтня, 2022 р., 12:30
Минулого тижня в Горохівській громаді протягом двох днів працював Молодіжний мобільний центр.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь