Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

18 Листопада, 2022 р., 20:19
Ми з Вами проживаємо непрості часи. Окрім військових зіткнень, ворог б’є по цивільній інфраструктурі та об’єктах енергозабезпечення. Ми всі вже на собі відчули життя при свічках через аварійні та планові відключення електроенергії.
18 Листопада, 2022 р., 11:31
На запрошення Ківерцівської міської ради представники  Горохівської громади, взяли участь у Стратегічній сесії з просторового планування території Ківерцівщини. Мета візиту  - почерпнути досвід організації такого масштабного заходу, оскільки Горохівська громада теж запланувала розробку Комплексного плану просторового розвитку. Одним з етапів цієї роботи  стане організація в Горохові Стратегічної сесії із залученням якнайбільшої кількості жителів громади. 
18 Листопада, 2022 р., 11:25
Нещодавно Горохівська громада вкотре отримала від проекту «Говерла» обладнання для реагування в надзвичайних ситуацій. 10 великих наметів будуть використані для облаштування пунктів обігріву для жителів громади у разі виникнення такої потреби. 5 бензорізів використовуватимуть працівники комунальних підприємств  міської ради.
18 Листопада, 2022 р., 10:42
Вимкнення електропостачання споживачів нашої громади спричинене ракетними атаками на об’єкти генерації та розподілу електроенергії.  Періодичність та довготривалість відключень залежить від обсягів споживання електроенергії. Тобто, при значному зменшенні електроспоживання зникне потреба в тимчасовому вимкненні електроенергії.
18 Листопада, 2022 р., 10:24
ГРАФІК ПОГОДИННОГО ВІДКЛЮЧЕННЯ СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ПрАТ "ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО" на території Горохівської громади станом на 18.11.2022
17 Листопада, 2022 р., 11:53
15 листопада в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохів втретє відбулася зустріч представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» з ініціативною групою, до складу якої увійшли представники різних вікових категорій та соціальних груп населення громади.
17 Листопада, 2022 р., 11:48
Цього разу за допомогою у придбанні автомобіля звернувся горохівчанин Максим Кондратюк, який захищає Україну. Валентином Кузьменком, який неодноразово допомагав нашим військовим, організовано збір коштів, за які придбано авто марки Mercedes Vito, котре вже доставили на передову, укомплектувавши його продуктами харчування, медикаментами та автозапчастинами.
17 Листопада, 2022 р., 10:51
Введення в дію та відміна ГПВ здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України.
14 Листопада, 2022 р., 17:38
11 листопада 2022 року спеціалістами служби у справах дітей міської ради Тетяною Карпук, Наталією Басюк та Анною Новосад на території  міста Горохів проведено  профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.
14 Листопада, 2022 р., 17:30
У суботу, 12 листопада, відбувся Всеукраїнський конкурс митців «Самоцвіти». Дует у складі Олександри Романюк та Марти Третяк, які є учнями Горохівської музичної школи (викладач Людмила Гетьманчук), зайняв на співочому конкурсі перше місце. Також у своїй номінації перше місце здобула солістка хору «Щедрик» БДЮТ м.Горохів Марійка Притулюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь