Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

06 Грудня, 2022 р., 08:30
Загалом по області, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доведено «Волиньобленерго» ліміт споживання на область, перевищення якого не допускається. 
05 Грудня, 2022 р., 15:29
Завершальним етапом підготовки до чергової 28 сесії міської ради восьмого скликання стало засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, що відбулось сьогодні, 5 грудня 2022 року, під головуванням депутата міської ради Юлії Ковальчук.
05 Грудня, 2022 р., 10:38
З метою запобігання захворювання на вірусний гепатит А,
05 Грудня, 2022 р., 09:19
Вже понад 30 років у календарі свят 5 грудня позначене як Міжнародний день волонтера. Цю дату ще можна назвати професійним святом небайдужих людей, адже волонтери – це саме та сила, яка нас об’єднує та заохочує простягати руку ближньому та долучитися до загальної справи, а бути волонтером – важлива і відповідальна місія. В Україні слово «волонтер» набуло нового звучання і змісту з 2014 року, коли вся наша країна була піднята по тривозі дати відсіч ворогові на Сході України. Саме волонтери тоді та зараз стали першими посередниками між народом і військовими, стали їхньою підтримкою та опорою, допомагали й тепер допомагають стримувати ворога та ефективно виконувати бойові завдання.
05 Грудня, 2022 р., 08:44
Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження!
05 Грудня, 2022 р., 08:31
Загалом по області, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доведено «Волиньобленерго» ліміт споживання на область, перевищення якого не допускається. 
05 Грудня, 2022 р., 08:28
Щиро бажаємо у цей святковий день міцного здоров’я, щасливої та яскравої долі, життєвої сили та енергії, сімейного затишку, добробуту, щирих друзів поруч та дружну команду однодумців, яка допоможе втілювати великі плани та нові ідеї у життя, а мрії – в реальність.
02 Грудня, 2022 р., 11:57
Сьогодні, 2 грудня 2022 року, відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою Горохівської міської ради, яку провів голова комісії Степан Сайкевич.
02 Грудня, 2022 р., 09:03
Загалом по області, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доведено «Волиньобленерго» ліміт споживання на область, перевищення якого не допускається.  «Волиньобленерго» у відповідності до доведених величин споживання розроблено графіки стабілізаційних вимкнень на 02.12.2022 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь