Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

23 Грудня, 2022 р., 08:49
В українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об‘єктів магістральних мереж по території України.
22 Грудня, 2022 р., 15:20
Колектив комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Горохівської міської ради на волонтерській основі долучився до проекту «Підтримай дитину», надаючи соціальні послуги. В рамках цього проекту за підтримки Міністерства освіти і науки України діє  телеграм канал https://t.me/pidtrumaidutuny, створений для підтримки дітей в умовах війни.
22 Грудня, 2022 р., 09:06
День енергетика – це одне з найсвітліших свят у році в прямому сенсі цього слова. Складно перебільшити значення енергетики в нашому житті, адже від неї залежить життєздатність всіх галузей економіки і комфорт в наших будинках.
22 Грудня, 2022 р., 08:45
Графік стабілізаційних вимкнень на 22.12.2022
21 Грудня, 2022 р., 16:54
Нещодавно у Львові відбулася Міжнародна конференція «Доступність в громадах послуг у сфері туризму, готельно-ресторанного та відпочинкового бізнесу для маломобільних груп населення» за участю представників Волинської, Львівської, Закарпатської та Рівненської областей. Горохівську громаду представляли секретар міської ради Наталія Ковальчук та проектний менеджер Тетяна Янюк.
21 Грудня, 2022 р., 16:47
Для горохівчанина Володимира Янця та його побратимів попрямував автомобіль «Nissan». До збору коштів на авто долучилися працівники Горохівської міської ради, колективи шкіл громади, народний аматорський ансамбль «Барви осені», колективи: КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради», КНП "Горохівський центр ПМД", фірми «USA Parts»,фірми «Atlant Parts», депутат Горохівської міської ради Ольга Степанюк та депутат Луцької районної ради Андрій Щерблюк.
21 Грудня, 2022 р., 10:17
В українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об‘єктів магістральних мереж по території України.
21 Грудня, 2022 р., 09:33
Опис ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь