Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

08 Грудня, 2022 р., 08:52
Загалом по області, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доведено «Волиньобленерго» ліміт споживання на область, перевищення якого не допускається. 
07 Грудня, 2022 р., 09:02
Загалом по області, як і по всій Україні зберігається дефіцит потужності. НЕК «Укренерго» доведено «Волиньобленерго» ліміт споживання на область, перевищення якого не допускається. 
07 Грудня, 2022 р., 08:46
Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!
06 Грудня, 2022 р., 17:21
Сьогодні на території найбільшого старостинського округу Горохівської міської територіальної громади відкрили місцеву пожежну охорону. З нагоди урочистої події в громаду завітали начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук та перший заступник голови Луцької військової державної адміністрації Сергій Шкода.
06 Грудня, 2022 р., 17:15
Цього тижня шестеро представників Горохівської міської ради вчилися планувати та втілювати комунікаційну діяльність.
06 Грудня, 2022 р., 17:12
Впродовж 6 місяців, з червня по листопад, в Горохівській громаді реалізовувався проект «Соціальна інтеграція ВПО в громаді». Це перший для громади соціальний проект, реалізований громадською організацією «Волинський інститут права».
06 Грудня, 2022 р., 16:08
Товариство Червоного Хреста України запускає програму підтримки населення Мобільними медичними бригадами (ММБ) фінансування яких здійснюється партнерськими Національними Товариствами та Міжнародним Комітетом Червоного Хреста України (МКЧХ).
06 Грудня, 2022 р., 15:27
04 грудня у м.Ківерці відбувся фінал Чемпіонату Луцького району з волейболу серед чоловічих команд 2022. В напруженій боротьбі, завдяки вдало вибраній тактиці і розстановці гравців на майданчику, вмілому керівництву тренера-наставника, вчителя фізичної культури Горохівського ліцею №2 Валерія Лаца, і волі до перемоги, дисциплінованості, підтримці вболівальників, збірна команда Горохівської міської територіальної громади стала чемпіоном Луцького району з волейболу  серед чоловіків.
06 Грудня, 2022 р., 15:16
Волонтери - люди доброї волі, які об’єдналися задля доброї справи і з першого дня війни й до сьогодні допомагають нашим військовим, надають допомогу бійцям, що борються за свободу і незалежність України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь