Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

10 Листопада, 2022 р., 12:44
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року №1041 з 1 грудня 2022 року функції з призначення, нарахування і виплати житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу від органів соціального захисту населення перейдуть до органів Пенсійного фонду України.
09 Листопада, 2022 р., 17:31
Сьогодні, 9 листопада, у День працівників культури та аматорів народного мистецтва вітали працівників не лише цієї сфери, а також і соціальної, які своє професійне свято відзначали напередодні.
09 Листопада, 2022 р., 17:26
9 листопада в нашій державі відзначається День української писемності та мови. Традиційно цього дня усі українці пишуть Радіодиктант національної єдності.
09 Листопада, 2022 р., 09:51
Культура і мистецтво — найбільші скарби для кожної держави. Культура робить людину особистістю, робить нас неповторними, несхожими на інших. Це саме те, що вирізняє наш народ серед інших та робить його єдиним і неповторним.
08 Листопада, 2022 р., 11:58
Сьогодні, 8 листопада, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради, котре провів міський голова Віктор Годик.
07 Листопада, 2022 р., 18:08
Сьогодні, 7 листопада, напередодні Дня української писемності та мови у Горохівській центральній бібліотеці відбулася література зустріч в рамках засідання клубу «Натхнення».
07 Листопада, 2022 р., 18:02
7 листопада 2022 року відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому Герою Олександру Коцюбинському, яку встановили на фасаді Охлопівського ліцею Горохівської міської ради. Випускником саме цієї школи був Олександр. Тут він разом зі своїми друзями навчався, сподівався та мріяв. Будував багато планів. Закінчив бухгалтерське відділення Горохівського коледжу ЛНАУ, згодом - Львівський державний університет внутрішніх справ.
06 Листопада, 2022 р., 08:09
Шановні працівники соціальної сфери!
04 Листопада, 2022 р., 17:19
Напередодні Дня працівника соціальної сфери Горохівський міський голова Віктор Годик та секретар міської ради Наталія Ковальчук привітали працівників Горохівського психоневрологічного інтернату з професійним святом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь