Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком розглянув важливі питання життєдіяльності громади

Дата: 28.08.2023 15:51
Кількість переглядів: 133

Фото без опису28 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету на якому розглянуто 8 питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

У сфері освіти члени виконкому затвердили Положення про порядок надання додаткових платних освітніх  послуг закладами дошкільної освіти Горохівської  міської ради Луцького району Волинської  області.  Зокрема, це гурток хореографії, англійської мови, художньої творчості, театральний гурток, вокальний гурток, фізкультурно-оздоровчий гурток.

У сфері захисту дітей розглянуто питання щодо надання дозволу на укладення договору про поділ спадкового майна та дозволу на реконструкцію житлового будинку, право спільної часткової власності на який належить дітям.

Проаналізовано стан роботи із зверненнями громадян в Горохівській міській територіальній громаді за 6 місяців 2023 року.

У сфері соціального захисту підтримали рішення про внесення змін у склад мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, затвердили висновок опікунської ради при  виконавчому комітеті Горохівської міської ради щодо рекомендації Горохівському районному суду Волинської області в призначенні опікуна.

Важливим питанням порядку денного, по якому прийнято позитивне рішення, було виділення матеріальної грошової допомоги різним категоріям громадян, зокрема військовослужбовцям та членам їх сімей.

Ознайомитися із прийнятими  рішеннями чергового засідання виконавчого комітету  можна   на офіційному сайті Горохівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь