Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

04 Листопада, 2022 р., 17:19
Напередодні Дня працівника соціальної сфери Горохівський міський голова Віктор Годик та секретар міської ради Наталія Ковальчук привітали працівників Горохівського психоневрологічного інтернату з професійним святом.
04 Листопада, 2022 р., 14:04
Нещодавно в Горохові побувала професійний адвокат Наталія Матвіюк. Вона надавала індивідуальні безоплатні юридичні консультації для тих, хто постраждав від війни в Україні. До юристки з різними питаннями звернулось 8 людей, з деякими з них юридична робота триватиме. Якщо Ви або Ваші знайомі потребують юридичних консультацій, то реєструйте свій запит за формою. Ці юридичні послуги безплатно надає Волинський Інститут Права у рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні», що реалізовується у партнерстві з Данською Радою у справах біженців (DRC).
03 Листопада, 2022 р., 11:44
Дедлайн подачі заявки на фінансування – 7 листопада. А щоб ваша заявка пройшла технічний відбір, потрібно:
02 Листопада, 2022 р., 17:22
2 листопада у Горохівській міській раді на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій здійснювали аналіз діяльності закладів освіти громади в умовах воєнного стану. Комісія рекомендувала розпочати функціонування окремим закладам освіти, які облаштували найпростіші укриття і отримали відповідні акти їх обстеження. Серед таких закладів - Холонівський ліцей, Пустомитівська гімназія, ЗДО «Сонечко» м. Горохів,  ЗДО «Казка» м. Горохів, ЗДО с. Журавники, ЗДО с. Мирне, ЗДО с. Озерці, ЗДО с. Вільхівка та ЗДО с. Новосілки. У цих закладах дозволено очну або змішану форму навчання.
01 Листопада, 2022 р., 17:37
30 жовтня, в місті Горохів на стадіоні «Колос» відбувся благодійний фестиваль фізичної культури і спорту «Козацька сила» та благодійний ярмарок «Разом до перемоги». З ініціативи Горохівського міського голови Віктора Годика та голови контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Горохівщини Богдана Могилецького фестиваль «Козацька сила» проводився в підтримку наших захисників, військовослужбовців, які відстоюють Незалежність України.
30 Жовтня, 2022 р., 16:40
Сьогодні, 30 жовтня, Горохів зустрічав скорботний кортеж із загиблим Героєм Павлом Лазарем, котрий у бою за волю і незалежність України віддав найдорожче - життя! Дякуємо Павлу за ту велику ціну, яку він заплатив за наше право жити на вільній землі. Він залишив земне військо, щоб вступити до лав небесного… Після поминальної панахиди у каплиці Вознесіння Господнього, траурний кортеж із тілом загиблого Захисника вирушив в останню дорогу до рідної домівки.  
28 Жовтня, 2022 р., 09:19
У програмі фестивалю змагання з:
28 Жовтня, 2022 р., 08:56
Працівники Горохівської міської ради та ТзОВ "Еталон" висадили майже півсотні туй і близько десятка червоних дубів у новому сквері біля фонтану.
27 Жовтня, 2022 р., 16:35
Голови Горохівської, Берестечківської, Локачинської і Павлівської громад підписали Договір про співробітництво. Цим Договором закріпили спільні наміри реалізувати проект «Запровадження послуг з реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій, видачі посвідчень водія та номерних знаків». Нові послуги надаватиме Горохівський ЦНАП після придбання необхідного обладнання. Партнером громад в реалізації цього наміру є проект USAID «Говерла», який допоможе у придбанні цього обладнання.
27 Жовтня, 2022 р., 11:41
Також застосовуються графіки обмеження електроенергії та потужності для промислових споживачів. Про це повідомляє «Волиньобленерго».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь