Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

25 Жовтня, 2022 р., 11:19
Цими днями міжнародні волонтери відвідали Горохів та здійснили поїздку на південь України, де зараз точаться найзапекліші бої з російськими окупаційними військами. 
21 Жовтня, 2022 р., 10:37
У минулому році в Горохівській громаді започатковано проект «Не пали, компостуй», мета впровадження якого – зменшення шкідливого впливу на людей та природу від спалювання рослин та листя. До проекту долучились 7 навчальних закладів: Горохівські ліцеї №1 та №2, Озірцівський ліцей, Пірванченська, Пустомитівська, Охлопівська, Лемешівська гімназії. Ці заклади отримали від міської ради спеціальні ящики-компостери, в які протягом року складали рештки рослин, листя. Про їх досвід детальніше розповімо в наступних публікаціях.
21 Жовтня, 2022 р., 09:42
Питання належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків завжди є важливими й актуальними. Законом України «Про охорону дитинства» визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці. Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини.
20 Жовтня, 2022 р., 17:25
За минулу добу до поліції надійшло декілька звернень щодо шахрайств. Аферисти діють звичними та відомими методами, проте громадяни продовжують «вестися» на їх гачок. Правоохоронці закликають діяти обачно під час спілкування у мережі чи по телефону. Й зауважують, що якщо бути обізнаними у відомих шахрайських схемах, тяжких наслідків можна уникнути. Для прикладу наводимо декілька випадків, з якими стикнулися волиняни учора, через незнання вони втратили свої гроші.
20 Жовтня, 2022 р., 12:54
Нещодавно Міністерство охорони здоров’я запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників». Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить.
20 Жовтня, 2022 р., 08:43
Сьогодні, 20 жовтня, святкує свій День народження депутат 8 скликання Горохівської міської ради Володимир Мороз!
19 Жовтня, 2022 р., 11:28
Із офіційних доходів працівників Горохівщини до бюджету протягом січня-вересня 2022 року сплачено 118 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб.  
19 Жовтня, 2022 р., 11:25
В декілька кліків кожен може придбати собі чи своїм рідним дрова на зиму та ще й з доставкою додому.
19 Жовтня, 2022 р., 11:24
Попри вкрай складну ситуацію, в якій опинилася економіка і публічні фінанси України у 2022 році внаслідок повномасштабної збройної агресії росії, Уряд продовжує в повній мірі виконувати всі свої соціальні зобов'язання та підтримувати громадян, які потребують захисту держави у цей складний час. Зокрема, Урядом в повному обсязі здійснюються пенсійні виплати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь