Засідання робочої групи

Дата: 07.07.2023 14:26
Кількість переглядів: 512

Фото без опису07 липня в освітньому просторі «Горохів ХАБ» відбулося засідання робочої групи з питань визначення потреб населення Горохівської територіальної громади у соціальних послугах.    та наданими пропозиціями щодо покращення якості надання соціальних

Віра Іванюк, начальник відділу соціального захисту УОКМССЗОЗ проінформувала присутніх про те, що на території громади надаються відповідні соціальні послуги, а саме: догляд на дому (169 громадян), соціальна адаптація (3 громадян), соціальний супровід сімей, осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах (27 осіб), соціальний супровід сімей, у яких виховуються діти сироти і діти, позбавленні батьківського піклування (148 осіб).

За результатами визначення потреб населення громади та наданими пропозиціями щодо покращення якості надання соціальних послуг робочою групою прийняті відповідні рішення. Для розширення надання соціальних послуг доцільно збільшити перелік соціальних послуг, які надає КУ «Центр надання соціальних послуг», залучити до цього громадські організації. Забезпечити надання послуг шляхом соціального замовлення, співпраці з іншими органами місцевого самоврядування, державно-приватного партнерства або залучення фізичних осіб до надання соціальних послуг, враховуючи, що в Україні проводяться військові дії. З метою надання мешканцям громади необхідної допомоги забезпечити, в разі необхідності, надання соціальних послуг екстрено (кризово). Постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо цього. Адже, систематичне визначення потреб територіальної громади у соціальних послугах дозволить вчасно реагувати на соціальні та демографічні процеси та попередити виникнення соціальних проблем.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь