Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

30 Вересня, 2022 р., 16:07
30 вересня 2022 року завідувачем сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей міської ради Тетяною Карпук  спільно із провідним фахівцем з профорієнтації Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталією Івашко проведено інформаційний семінар «Презентація роботодавця» щодо пошуку кандидатів в усиновлювачі серед осіб, котрі перебувають на обліку в центрі зайнятості, як безробітні, приуроченому до Дня усиновлення, яке щороку відзначається в Україні 30 вересня.
30 Вересня, 2022 р., 15:58
Сьогодні, 30 вересня, у приміщенні відділу ЦНАП Горохівської міської ради Благодійний фонд «Stabilization Support Services»  для внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на території Горохівської громади, видавав пакунки із гуманітарною допомогою. Волонтери фонду роздали близько півтори сотні наборів, які складалися з продуктів харчування.
30 Вересня, 2022 р., 08:37
Сьогодні, 30 вересня, щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
29 Вересня, 2022 р., 15:47
Завтра, 30 вересня, з 10:00 год.  благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервізес» видаватиме продуктові та гігієнічні набори для внутрішньо переміщених осіб, що зареєстровані на території Горохівської міської територіальної громади.
28 Вересня, 2022 р., 17:57
28 вересня 2022року, відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Горохівської міської ради. Під головуванням Горохівського міського голови Віктора Годика на засіданні комісії розглянули питання:
28 Вересня, 2022 р., 16:57
28 вересня 2022 року спеціалістами служби у справах дітей міської ради Тетяною Карпук, Ольгою Шевчук спільно із фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту міської ради Марією Нечипорук на території Мирненського старостинського округу був проведений профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.
27 Вересня, 2022 р., 16:22
У рамках проведення Державним інститутом сімейної та молодіжної політики спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та за ініціативи міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation соціологічного дослідження «Рівень залученості дітей та молоді до рухової та фізичної активності. Вплив спорту на фізичне та ментальне здоров'я», проводиться анкетування.
27 Вересня, 2022 р., 13:40
Сьогодні, 27 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради, котре провів перший заступник міського голови Максим Ящукевич.
26 Вересня, 2022 р., 11:36
26 Вересня, 2022 р., 11:29
23 вересня 2022 року в приміщенні Горохівської міської ради, під головуванням першого заступника міського голови Максима Ящукевича, відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Горохівської міської ради з розгляду справ про адміністративні правопорушення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь