Власники майна можуть самостійно отримати повідомлення про нараховані податки у податковій інспекції, - Горохівська ДПІ

Дата: 28.06.2023 10:34
Кількість переглядів: 122

Фото без описуДізнатися про нараховані майнові податки можна онлайн, або ж отримати податкове повідомлення-рішення у місцевій податковій інспекції. Шляхи додаткового інформування громадян про обов’язковість сплати майнових податків та погашення податкових боргів на спільній зустрічі обговорили начальниця Горохівської ДПІ Руслана Дейнега та керівник управління фінансів Горохівської міської ради Андрій Шеремета.

«Представники податкової служби та органів місцевої влади мають докласти максимум зусиль задля своєчасного забезпечення бюджетів громад податковими надходженнями. Оскільки саме зараз власники нерухомості та землі отримують поштою податкові повідомлення-рішення про нараховані майнові податки, варто також орієнтувати громадян у можливостях електронних сервісів ДПС для виконання податкових зобов’язань», - наголосила Руслана Дейнега.

Посадовиця підкреслила, що кожен власник земельної ділянки чи об’єктів нерухомості може звернутися до податкової інспекції та отримати повідомлення про нараховані податки.

«Ми просимо громадян не зволікати зі сплатою майнових податків. Усім, хто має податковий борг за минулі роки, теж варто розрахуватися з бюджетом. Саме сплачені податки до бюджетів громад дозволяють місцевому самоврядуванню фінансувати важливі соціально-економічні проєкти», - підсумувала Руслана Дейнега.

Нагадаємо, що нещодавно волинські податківці презентували тематичну листівку «Прийди та отримай ППР про нараховані майнові податки», що орієнтує власників майна-фізичних осіб у термінах сплати майнових податків і пропонує самостійно отримати ППР у державних податкових інспекціях, або ж скористатися можливостями Електронного кабінету для сплати земельного податку та податку на нерухомість. 

Довідково: Детальніше про сплату податків онлайн фізичними особами – за посиланням.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь