1 липня ТзОВ «Еталон» святкуватиме 20-ту річницю заснування

Дата: 30.06.2023 16:01
Кількість переглядів: 774

Фото без описуУ п’ятницю, 30 червня, комунальне підприємство «Еталон» приймало вітання з нагоди 20-ї річниці від дня заснування.

Вітали колектив підприємства перший заступник міського голови Максим Ящукевич та начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, капітального будівництва та матеріального забезпечення міської ради Василь Басюк.

 «Прийміть від міського голови, мене особисто та всієї Горохівської громади щирі привітання та слова вдячності за вашу щоденну наполегливу працю. Незважаючи на важкі часи, ми завжди підтримували та підтримуватимемо вас у будь-яких починаннях на благо нашої громади. Зичимо колективу міцного здоров’я, хороших подій  та подальших років процвітання підприємству», – зазначив у своєму вітальному слові Максим Ящукевич.

 «Усі ми – єдиний та дружній колектив, завдяки якому горохівчани і гості міста гідно оцінюють постійну клопітку роботу з благоустрою, а підприємство працює та розвивається. Безумовно, це результат щоденних зусиль кожного працівника. Не зважаючи на всі складнощі сьогодення, еталонівці не втрачають ні відповідальності, ні працездатності. І в день народження підприємства я маю можливість подякувати кожному з вас за вашу віддану та сумлінну працю», – зазначила у своєму виступі виконуюча обов’язки директора Алла Ружанська.

Директор підприємства Анатолій Клемба зараз несе службу по захисту держави. Присутні висловили слова вдячності Збройним Силам України за самовідданий захист Батьківщини та можливість працювати у відносному спокої. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять свого колеги - полеглого Героя Сергія Заріцького, який  працював у ТзОВ «Еталон».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь