Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

11 Липня, 2022 р., 12:50
Висловлюємо щирі співчуття  депутату Горохівської міської ради  Геннадію Кудрі з приводу смерті дружини - Тетяни.
08 Липня, 2022 р., 08:52
Від щирого серця бажаємо здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами! Хай кожен новий день приносить лише добро, а доля буде щедрою на успіх! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, непохитна воля та оптимізм. Глибоко переконані в тому, що Ваша відповідальність та сумлінне ставлення до щоденних обов'язків, вияв доброзичливості до людей сприятимуть у розвитку Молодіжної ради.
07 Липня, 2022 р., 11:10
Кабінет Міністрів України погодив реалізацію у 2022 році експерименту з організації навчання осіб за освітніми програмами у сфері інформаційних технологій "Старт в ІТ" та затвердив порядок проведення такого експерименту.
07 Липня, 2022 р., 10:15
Враховуючи сьогоденні виклики, які ставляться перед державою в умовах воєнного стану, НАГАДУЄМО платникам податків про необхідність своєчасної сплати сум податкових зобов’язань та звертаємося до платників, які вже допустили виникнення податкового боргу, з пропозицією виявити громадянську відповідальність перед державою та суспільством та здійснити сплату податкових зобов’язань.
06 Липня, 2022 р., 08:43
12 липня в Горохівській громаді відбудеться діалогова зустріч для молоді.  Запрошуються представники Молодіжної ради, активної молоді, студентів, в т.ч. молоді з числа ВПО. Проходитиме зустріч в Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохів, початок о 10.00 годині, триватиме 4 години з перервою на каву. Цей захід здійснюється Громадською організацією «Волинський Інститут Права» в рамках проєкту “Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад в партнерських громадах ГОВЕРЛА у Волинській області” та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
06 Липня, 2022 р., 08:38
Нещодавно у Міністерстві охорони здоров’я зазначили, що через війну психологічної допомоги надалі потребуватимуть біля 15 млн. українців. Отже, перед державою постало питання – як вибудувати систему первинної психологічної допомоги в Україні?
05 Липня, 2022 р., 17:35
Сьогодні, 05 липня, у приміщенні відділу ЦНАП Горохівської міської ради благодійний фонд «Карітас-Волинь» вдруге видавав пакунки із благодійною допомогою. Близько двох сотень наборів, які складалися з продуктів харчування та засобів особистої гігієни, роздали волонтери фонду.
05 Липня, 2022 р., 17:32
Нарада зі старостами старостинських округів Горохівської міської ради  відбулася під головуванням Горохівського міського голови Віктора Годика за участі його заступників - Максима Ящукевича та Олексія Гайдука. На порядок денний винесли десять питань. У нараді також взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, підприємств, установ та організацій. Ряд розглянутих питань стосувалися сезонних явищ. Представники ДСНС поінформували присутніх про статистику пожеж у Горохівській територіальні громаді. У період жнив обговорили заходи щодо збирання та збереження врожаю. Гостро постало питання розрахунків населення за послуги централізованого водопостачання. Вкотре жителям територіальної громади наполегливо рекомендують погасити борги за водопостачання та припинити використовувати централізоване водопостачання для поливу присадибних ділянок. Усім, хто хоче здійснювати полив, необхідно заключити додаткові угоди з Горохівським ВУЖКГ.
05 Липня, 2022 р., 16:47
Психологічна допомога надається по всім позиціям, а не тільки з питань стресу, який пов'язаний з бойовими діями. Детальніша інформація за посиланням: au.org.ua/kbt

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь