Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

01 Липня, 2022 р., 09:46
1 липня в Україні відзначається - День державного реєстратора та День архітектури України! На державного реєстратора покладено відповідальне завдання — практичне виконання функцій і завдань щодо проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно та їх обтяжень. Архітектура - має велику мистецьку силу, її вплив ми відчуваємо на собі скрізь і завжди. Діяльність представників цих професій неможлива без гідної професійної підготовки, творчого натхнення та кропіткої щоденної праці. Бажаємо «безвідмовних» реєстраційних дій та вдалих архітектурних проєктів! Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку!
30 Червня, 2022 р., 10:06
Управління Держпраці у Волинській області доводить до уваги суб’єктів господарювання, що набрала чинності постанова КМУ від 24.03.2022р. №357.
30 Червня, 2022 р., 08:34
Сьогодні, 30 червня, святкує свій День народження депутат 8 скликання Горохівської міської ради Леонід Мартинюк!
29 Червня, 2022 р., 09:41
28 червня, у День Конституції України, Горохів відвідала делегація з міста Ленгфорд, що у Канадській провінції Британська Колумбія, округ Кепітал. Очолював делегацію мер міста Ленгфорд Стюарт Янг.
29 Червня, 2022 р., 08:02
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
28 Червня, 2022 р., 15:33
28 червня з нагоди Дня Конституції України, за сприяння міського голови Віктора Годика, в Народному домі «Просвіта» міста Горохова відбувся благодійно-мистецький захід на підтримку Збройних Сил України «Вперед соколи!».
28 Червня, 2022 р., 13:25
28 червня 2022 року на базі Державної установи «Центр Пробації» у Волинській області головним спеціалістом служби у справах дітей Горохівської міської ради Анною Новосад спільно з старшим інспектором районного сектору №1 Ігорем Красовським проведено зустріч з неповнолітнім  звільненим від відбування покарання з випробувальним терміном.
28 Червня, 2022 р., 10:03
Триває ремонт на автомобільній дорозі Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/. Дорожники зараз працюють у напрямку Горохів – Мар’янівка. На найбільш уражених ділянках дороги влаштовується вирівнювальний шар з асфальтобетонної суміші. Залучені підрядні підприємства ТзОВ «Луцька дорожня пересувна механізована колона», ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63» та ДП«Волинський облавтодор». На відрізку автомобільної дороги між селом Павлівка та містом Горохів ремонтні роботи вже завершено.
28 Червня, 2022 р., 08:06
Шановні жителі територіальної громади! 
27 Червня, 2022 р., 10:55
Горохівська міська рада, яка є партнером Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», отримала від 4 ноутбуки, 2 принтери, 6 Wі-Fі роутерів та 20 картриджів. Ця сучасна техніка вже використовується для надання якісних послуг мешканцям громади, реалізації соціальних проєктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь