Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

17 Червня, 2022 р., 14:47
На засіданні ради оборони Волинської області розглянули питання щодо відвідання населенням лісів. На засіданні прийняли рішення: 1) ураховуючи вимоги розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 23.03.2022 № 198 "Про протипожежні заходи у лісових масивах області на період 2022 року", обмежити відвідання мешканцями області лісів з метою збирання дикоросів (грибів, ягід і т.д.). 2) виключити можливість відкриття у 2022 році в області сезону полювання на дичину. Жителям Горохівської територіальної громади необхідно суворо дотримуватися обмежень, викликаних встановленим правовим режимом воєнного стану, щодо відвідання лісів з метою збирання дикоросів або відпочинку.
16 Червня, 2022 р., 16:41
Сьогодні, 16 червня, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.
15 Червня, 2022 р., 17:04
З метою проведення змістовного дозвілля дітей та учнівської молоді під час літніх канікул Центр позашкільної освіти Волинської обласної ради спільно з БДЮТ міста Горохова реалізували проєкт «Позашкілля в громаді Волині».
14 Червня, 2022 р., 17:11
Сьогодні, 14 червня, у Горохові працювали фокус-групи, організовані Волинським Інститутом Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що стало можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».
13 Червня, 2022 р., 13:01
Горохівська міська територіальна громада регулярно проводить збір та доставку гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів у напрямах, де ведуться чи велися активні бойові дії.
10 Червня, 2022 р., 10:39
Один із проявів війни на Волині – це поява українців з інших областей, що вимушені лишити свої рідні домівки через дії агресора. За різними оцінками від 20 до 50 відсотків переселенців залишаться у тих територіальних громадах, де нині мешкають. Тому, важливо крок за кроком сприяти їх інтеграції у місцеві спільноти і залучати до спільних дій для розвитку сіл, селищ, міст і містечок.
09 Червня, 2022 р., 17:12
Рішенням сесії Горохівської міської ради затверджено герб та прапор міста Горохова та Горохівської територіальної громади. Попередньо жителі територіальної громади мали змогу ознайомитися з усіма запропонованими варіантами офіційних символів і проголосувати за той, який найбільше сподобався. У ході публічного голосування надали перевагу символам, які на попередньо винесли на затвердження депутатам міської ради. Проєкти гербів і прапорів підготовлено за участю та з врахуванням рекомендацій робочої групи з розробки символіки Горохівської міської територіальної громади. Опис герба
09 Червня, 2022 р., 16:39
У Горохівській територіальній громаді проживає понад 700 вимушено переміщених українців. Багато з тих, що залишились в громаді перебувають в стані невизначеності та не розуміють, як жити далі. Спільна ініціатива Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та Волинського Інституту Права, що стартувала з 1 червня, має на меті посприяти переселенцям в адаптації до нового місця проживання. Горохівська територіальна громада є однією з десяти громад, на території яких реалізовуватиметься ініціатива. Протягом червня-жовтня передбачено провести ряд досліджень, заходів, зустрічей, покликаних краще зрозуміти потреби ВПО і налагодити комунікацію між владою, переселенцями та іншими мешканцями громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь