У Луцьку відбувся волонтерський саміт «Взаємодія волонтерів – опора України»

Дата: 07.04.2023 15:41
Кількість переглядів: 185

Фото без описуУ Луцьку відбувся волонтерський саміт «Взаємодія волонтерів – опора України», який зібрав представників волонтерських організацій, місцевих органів влади та народних депутатів.

Головною метою заходу було обговорення важливих питань щодо волонтерської діяльності в Україні та співпраці з партнерами з-за кордону.
У саміті взяли участь перший заступник Горохівського міського голови Максим Ящукевич, секретар міської ради Наталія Ковальчук, волонтер, очільник Горохівської районної спілку учасників АТО «Щит» Віталій Гладун.
Учасники заходу ділилися своїм досвідом та висловлювали свої думки щодо найважливіших проблем волонтерської роботи в Україні.
В ході першої панельної дискусії «Виклики та Перемоги 2023-го року. Роль волонтерів у збереженні територіальної цілісності України» було обговорено проблеми, які є найактуальнішими для волонтерської спільноти. Учасники також намітили шляхи вирішення цих проблем та розглянули можливості співпраці.
У другій панельній дискусії «Правове регулювання волонтерської діяльності та роботи благодійних фондів і громадських організацій» учасники обговорили питання правового статусу волонтерів, а також прозорості та ефективності роботи благодійних фондів та громадських організацій.
У третій частині заходу «Співпраця волонтерських організацій з міжнародними донорами та партнерами. Підтримка України на міжнародному рівні» було розглянуто приклади позитивного досвіду співпраці волонтерів України з закордонними партнерами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь