Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

16 Травня, 2022 р., 15:11
Пам'ятка для фізичних осіб та суб'єктів господарювання, які застосовують засоби захисту рослин
15 Травня, 2022 р., 08:24
Шановні жителі територіальної громади! В Україні щороку у третю неділю травня відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. 
12 Травня, 2022 р., 10:35
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Міжнародного Дня медичної сестри!
12 Травня, 2022 р., 09:32
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої територіальної громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
11 Травня, 2022 р., 16:57
У місті Горохові розпочато ремонт ділянки дороги державного значення Т-03-02 по вулицях Козацькій та Берестецькій.
11 Травня, 2022 р., 15:10
10 травня в приміщенні КП "Горохівська багатопрофільна лікарня" Горохівської міської ради запрацював новий сучасний 64-зрізовий комп’ютерний томограф - Phillips.
11 Травня, 2022 р., 13:27
Горохівський міський голова Віктор Годик, секретар міської ради Наталія Ковальчук і перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Максим Ящукевич привітали ювілярку. Олександра Максимівна цими днями відсвяткувала своє 90-річчя. Понад 50 років вона працювала акушеркою пологового відділення лікарні. У далеких 40-х роках минулого століття була примусово вивезена на довгі 6 років до Казахстану. За багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди особистого ювілею їй вручили Грамоту Горохівської міської ради та квіти.
08 Травня, 2022 р., 15:29
Сьогодні, 8 травня, у Горохові відбувся мітинг-реквієм «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», присвячений Дню пам’яті та примирення. Разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення, вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму. На Пагорбі слави настоятель Свято-Вознесенського храму отець Андрій Сидор звершив панахиду за полеглими воїнами. Після панахиди, хвилини мовчання та виконання Державного Гімну України відбулося покладання квітів.
08 Травня, 2022 р., 10:00
У ці дні, разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення, вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь