Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

17 Квітня, 2022 р., 12:14
Шановні жителі громади! Ось і настала остання неділя перед Великоднем — Вербна неділя. Гілки верби, які прийнято освячувати в цей день, ще називають «гілками чесноти». Вона символізує весняні свята, нове життя та прийдешнє оновлення.
17 Квітня, 2022 р., 00:06
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
15 Квітня, 2022 р., 16:11
Щиро вдячні усім жителям громади, які щодня роблять свій внесок задля підтримки наших воїнів та людей з територій, де ведуться активні бойові дії. Сьогодні кожен – волонтер, який вміє плести маскувальну сітку,  допомагає збирати потрібні речі. Серед нас ті, що боронять, дехто тримає інформаційний фронт, а є й такі, що невтомно трудяться на кухні задля нашої перемоги. Готують сотні кілограмів вареників, пиріжків, млинців, кондитерських виробів, щоб передати усе це військовим та цивільним, які постраждали від російської агресії. Горохівська міська територіальна громада регулярно проводить збір та доставку гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів у напрямах, де ведуться активні бойові дії. Зокрема цими днями відправили продовольчий вантаж бійцям військових з'єднань, які боронять нашу державу на півдні України, біля Миколаєва.
14 Квітня, 2022 р., 16:57
Сьогодні, 14 квітня 2022 року, в читальній залі центральної бібліотеки міста Горохова відбувся творчий захід під назвою «Книга вголос». Читання кіноповісті Олександра Довженка «Зачарована Десна» здійснив Народний артист України, лауреат Шевченківської премії, актор театру імені Івана Франка Петро Панчук.
14 Квітня, 2022 р., 15:51
Команда ФК МІЩАНИ ГОРОХІВ зібрала та доставила гуманітарну допомогу нашим військовим. Гуманітарний вантаж був зібраний за допомоги жителів Чеської Республіки, а саме пані Оксани (в дівоцтві Шестова, уродженка м.Горохів), її чоловіка пана Георгія (уродженця Грузії) та пана Віктора Лигора (уродженця Закарпаття). Також команда ФК МІЩАНИ ГОРОХІВ виразила вдячність за сприяння Горохівському міському голові Віктору Годику.
14 Квітня, 2022 р., 13:26
Горохівська міська рада висловлює щиру подяку старості польського міста Мінськ-Мазовецький Антоніні Торжинській, владі та всім жителям міста, які у важкий для України час надали таку важливу і необхідну допомогу.
14 Квітня, 2022 р., 11:46
Усі жителі та гості нашого міста звикли, що окрасою міського ставка є лебідь-шипун. На жаль, лебідь не міг літати через проблему з крилом. Нещодавно це помітила жінка, яка змушена була покинути Київ та переїхати з сім'єю в Горохів. Олеся Ратушна (на фото) за спеціальністю ветлікар, тому відразу змогла встановити що, якщо не ампутувати частину крила лебідь загине. Вимушена переселенка запланувала «операцію» з порятунку білого красеня.
14 Квітня, 2022 р., 11:22
У пасхальну ніч комендантська година буде діяти на території всієї області. Разом з тим, під час дії комендантської години, буде дозволено відвідання культових споруд для освячення великодніх кошиків.
14 Квітня, 2022 р., 09:15
Щораз більше людей прибуває в Горохівську громаду із зон бойових дій. Щораз більше історій порятунку можна почути в «Кімнаті добра» в Будинку дитячої і юнацької творчості.  Можливо, ці сумні історії колись стануть частиною документального фільму про війну в Україні.
13 Квітня, 2022 р., 11:34
Рятувальники запрошують українців стати добровольцями з цивільного захисту. Відповідні формування громадян, серед іншого, допомагатимуть потерпілим, розвантажуватимуть гуманітарні вантажі та розбирати завали. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь