Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регулярно доставляємо продовольчі вантажі в регіони, які цього потребують

Дата: 15.04.2022 16:11
Кількість переглядів: 630

Фото без описуЩиро вдячні усім жителям громади, які щодня роблять свій внесок задля підтримки наших воїнів та людей з територій, де ведуться активні бойові дії. Сьогодні кожен – волонтер, який вміє плести маскувальну сітку,  допомагає збирати потрібні речі. Серед нас ті, що боронять, дехто тримає інформаційний фронт, а є й такі, що невтомно трудяться на кухні задля нашої перемоги. Готують сотні кілограмів вареників, пиріжків, млинців, кондитерських виробів, щоб передати усе це військовим та цивільним, які постраждали від російської агресії.
Горохівська міська територіальна громада регулярно проводить збір та доставку гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів у напрямах, де ведуться активні бойові дії. Зокрема цими днями відправили продовольчий вантаж бійцям військових з'єднань, які боронять нашу державу на півдні України, біля Миколаєва.

Сьогодні вкотре відправляємо гуманітарний вантаж на північ Житомирської та Київської областей у райони котрі були тимчасово окуповані російськими військами. До місця призначення з Горохова прямують продукти харчування, засоби гігієни, медичні засоби та предмети індивідуального хімічного захисту, які надали польські партнери.

Інформуємо, що жителі Київської області, які вже отримали попередній продовольчий вантаж (на фото) від Горохівської територіальної громади щиро вдячні за доставлену допомогу. Отож, дякуємо усім, хто працює на кухнях, збирає продукти, доставляє вантажі. Зараз, як ніколи, важлива допомога кожного із нас, адже вона наближає нашу перемогу!
В такий непростий час окремої подяки заслуговують аграрії та підприємці, котрі займають активну громадську позицію, сплачують податки, забезпечують стабільну економічну ситуацію, допомагають волонтерам.
Дякуємо усім за розуміння та підтримку! Разом вистоїмо! Разом переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь