Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

08 Травня, 2022 р., 15:29
Сьогодні, 8 травня, у Горохові відбувся мітинг-реквієм «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», присвячений Дню пам’яті та примирення. Разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення, вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму. На Пагорбі слави настоятель Свято-Вознесенського храму отець Андрій Сидор звершив панахиду за полеглими воїнами. Після панахиди, хвилини мовчання та виконання Державного Гімну України відбулося покладання квітів.
08 Травня, 2022 р., 10:00
У ці дні, разом з Європою та світом, ми відзначаємо День пам’яті та примирення, вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму.
08 Травня, 2022 р., 09:52
Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи. День Матері – це особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності та безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї, суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов - єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги. Щира подяка нашим матерям за ласку для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Ваша любов є для нас життєвим оберегом, теплом серця, яке завжди готове пробачити та зрозуміти. Уклінно дякую матерям за справжніх синів, які віддали життя чи продовжують боронити Батьківщину, щоб Україна була єдиною і незалежною. Засвідчую свою повагу і шану вашій мудрості та терпінню, схиляю голову перед жертовністю жінки, яка виростила і виховала самовідданого сина. Ваша стійкість є не меншим подвигом, ніж стійкість ваших синів у бою. Міцного здоров’я кожній мамі! Будьте усміхненими, бережіть своє внутрішнє сяйво. Тепла та затишку, злагоди, душевного спокою. Нехай домівку вашу оминають життєві негаразди, а серце завжди зігріває щира людська повага та любов. Спасибі Вам, наші матері, за підтримку, турботу та розуміння! Зі святом! Слава Україні! Слава українським матерям!
05 Травня, 2022 р., 11:11
Своєчасно сплачені майнові податки - одна з передумов бюджетної стабільності громад. Оскільки органи місцевого самоврядування виконують низку завдань із забезпечення діяльності інфраструктури, у Головному управлінні ДПС у Волинській області нагадують громадянам та господарюючим суб’єктам про обов’язок сплачувати майнові податки.
04 Травня, 2022 р., 08:51
Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
03 Травня, 2022 р., 18:30
Горохівська міська територіальна громада регулярно проводить збір та доставку гуманітарної допомоги для військових та мирних жителів. Зокрема, цього разу до Горохівської міської ради з офіційним листом звернувся начальник медичного центру «Нові Санжари» Національної гвардії України Валерій Губа з проханням про гуманітарну допомогу. Тому в Горохівській міській територіальній громаді вчергове оголосили про збір продуктів харчування для того, щоб оперативного відправити їх у Нові Санжари Полтавської області.
29 Квітня, 2022 р., 17:44
У Горохові на «Пагорбі Слави» зараз триває демонтаж пам’ятних плит, на яких викарбовано імена жителів Горохівщини, які загинули під час Другої світової війни. Плити перебували в аварійному стані та існував ризик обвалу. Тому міська влада прийняла рішення демонтувати їх та розмістити поблизу. На місці плит планується встановити банер, над оформленням якого зараз працюють спеціалісти. Демонтовані дошки будуть переміщені та встановлені в іншому місці на «Пагорбі Слави». Уже незабаром можна буде побачити оновлений меморіальний комплекс «Пагорб Слави».
29 Квітня, 2022 р., 17:19
Культура і мистецтво не тільки сповнюють духовністю і прикрашають наше життя та простір, але й розвивають і підносять нас, виконуючи функцію «ліків для душі», особливо в такий важкий для нашої Батьківщини час. Засобами мистецтва можна вибратися зі стресу та кризового стану, особливо тим, хто змушений був нашвидкоруч залишати рідні домівки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь