Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини громади

25 Травня, 2022 р., 12:09
Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної поліики України та (можна додати, що також підтримали)  запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.
25 Травня, 2022 р., 10:08
З 25 травня на Волині період дії комендантської години змінено з 23.00 год. до 05.00 год.
24 Травня, 2022 р., 17:07
З італійського міста Поццуолі до Горохівської територіальної громади прибула гуманітарна допомога.
24 Травня, 2022 р., 08:10
Шановний Василь Васильович, щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай Ваше життя буде сповнене щастям, радістю та благополуччям. Хай Вас завжди супроводжують міцне здоров’я, наснага та постійне бажання примножувати добро на нашій землі. Нехай Ваша діяльність відзначається успіхами, досягненнями та словами щирої вдячності жителів нашої громади. Нехай у Вашій родині панує мир і злагода, а яскрава зірка удачі осяває всі Ваші справи.
22 Травня, 2022 р., 15:02
У неділю, 22 травня, у місті Горохові відбулося ряд спортивних заходів в підтримку ЗСУ.  В парку Тарнавських ветерани спорту змагалися за кубок з мініфутболу. А у приміщенні Горохівської КДЮСШ імені О.Баламута відбулися змагання з настільного тенісу.
22 Травня, 2022 р., 14:45
22 травня у Горохові, з нагоди 161-у річниці перепоховання великого генія українського народу, поета, художника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка, поклали квіти до пам’ятника українському генію. Нагадаємо, що помер Кобзар 10 березня 1861-го року у Санкт-Петербурзі, де його і поховали. Але згодом друзям митця вдалось виконати “Заповіт”. І того ж року, 22-го травня, його перепоховали на Чернечій горі у Каневі, як він і просив:”… на Вкраїні милій”.
19 Травня, 2022 р., 13:26
У Горохів прибула партія гуманітарної допомоги від польського міста-партнера Гурово-Іловецьке. Гуманітарний вантаж передали особисто Горохівському міському голові Віктору Годику представники польського міста Гурово-Іловецьке Анджей Воробєць, Едвард Дримух, Ґжегож Степанюк. Серед отриманого продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, а також два автомобілі,  Volkswagen Transporter і Volkswagen Pasat. Горохівський міський голова Віктор Годик найближчим часом передасть один з автомобілів (Volkswagen Transporter) для потреб ЗСУ, а саме для десантно штурмової бригади у якій проходив військову службу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь