Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Луцьку відбулася презентація інвестиційних каталогів чотирьох громад області

Дата: 31.03.2023 15:22
Кількість переглядів: 142

Фото без опису30 березня, в офісі Дія.Бізнес, який нещодавно відкрився у Луцьку, відбулася презентація інвестиційних каталогів територіальних громад Волинської області. Представники Горохівської, Вишнівської, Камінь-Каширської та Володимирської громад розповіли про інвестиційну привабливість своїх територій та представили інвестиційні об'єкти та проморолики для інвесторів. Від Горохівської міської ради у заході взяли участь проектні менеджери Тетяна Янюк, Юрій Ковальчук та Володимир Братчун.

✅Інвестиційні каталоги муніципалітетів є важливим інструментом для приваблення інвестицій в регіони. Вони містять інформацію про економічний та соціальний потенціал територій, перелік інвестиційних проектів, умови їх реалізації та переваги для інвесторів. Інвестиційні каталоги допомагають підвищити інтерес до регіонів та залучати інвестиції для розвитку господарства, соціальної інфраструктури та покращення якості життя населення.

✅Презентація інвестиційних каталогів муніципалітетів Волинської області відбулася за участі представників місцевих органів влади, викладачів та студентів вищих навчальних закладів. Учасники заходу мали можливість ознайомитися з пропозиціями кожної громади, висловити свої пропозиції та задати запитання.

✅Під час заходу підсумували проект «Офіс впровадження цифрових рішень», який реалізувався на Волині в партнерстві з Волинською ОДА, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми EGAP за підтримки Швейцарії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь